Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Cápavihar ötödször– az Asylum gagyigyár idén sem pihen

  • TV GO
  • 2017. 01. 17., 16:36

Vérszomjas koalák, zombivadászat a Backstreet Boysszal és Szellemirtók kínai piacos kiadásban – az Asylum stúdió tavaly kegyetlenebb mészárlást végzett szürkeállományunkban, mint egy demizson fagyállóval kevert parasztbor. A gagyistúdió pedig idén sem ígérkezik kíméletesebbnek.

Sőt, kapásból pofánver minket, mint a bulinegyed aszfaltja az angol legénybúcsúst ónos eső idején. A stúdió bizarr génlaborjából elsőként a T-Rex vs. Zombies című torzszülött szabadul el, és pontosan azt nyújtja majd, amit címében ígér: egy gigászi CGI-dinót, aki nyálcsorgató élőhalottakkal karöltve tizedeli az emberiséget és a nézők agysejtjeit. Egy régi haver, a repülőgépekkel és folyami hidakkal táplálkozó Mega Shark is visszatér, és ezúttal Moby Dicken torolja meg, hogy a kokainista CGI-animátor bestiális munkát végzett rajta. És hogyha mindez nem lenne elég, a Jurassic Park őslényei is kíméletlen megaláztatásban részesülnek a stúdió által. Az Asylum ugyanis Jurassic School néven bemutatja, mi lenne Észak-Korea filmiparának válasza a 2015-ös Jurassic Worldre.

Forrás: YouTube

No, de a dinoszauruszok kálváriájának ezzel még nincs vége, ugyanis a Jurassic Kong nevezetű tudományos-fantasztikus bohóctréfában maga King Kong fogja gyapálni a jobb sorsra érdemes óriásgyíkokat. De igazán erős késztetést csak most fogunk érezni rá, hogy megdézsmáljuk a fater szívgyógyszer-készletét: jön ugyanis az Angry Bears, melyben – igenigen, Angry Birds-mintára – katapultáló medvék(!!!!) fognak pusztítani. Ha volt valami, amire a terrorizmus, a brexit és a szíriai háború mellett a legkevésbé sem volt szüksége a világnak, az a készülő Power Rangers-mozifilm. Ám az Asylum nem zavartatja magát ezen az apróságon, én vége felé ugyanis jön a Cyber Rangers. Végül dadaista kegyelemdöfésként megkapjuk a Sharknado ötödik fejezetét is.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Sharknado - Cápavihar

Sszínes, magyarul beszélő, amerikai horror (2013)

Izzie nyomában

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

Utazás a nácik központja felé

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2012)

Abraham Lincoln, a zombivadász

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2012)