Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kevin Costner roppant büszke legújabb filmjére

  • TV GO
  • 2017. 01. 18., 12:45

A 62. születésnapját ünneplő színész közösségi oldalán nem győzi dicsérni A számolás joga című filmet, amiben egy Al Harrison szerepében láthatjuk.

Illusztráció: twitter

A számolás joga két roppant izgalmas témával készül a moziba látogató közönség számára. Egyrészt kendőzetlen őszinteséggel mutatja be az 1950-es évek kirekesztő korszellemét, azokat a napokat, amikor az egyenlőség fogalmát legfeljebb csak matematikai vonatkozásban ismerték az emberek, másrészt az igényesen megkomponált filmkockákon keresztül bepillantást nyerünk a szovjet-amerikai űrverseny félelmetes kulisszái mögé is. Dorothy Vaughn, Mary Jackson, and Katherine Johnson három matekzsenit alakít, akik a folyamatos elutasítások ellenére se mondanak le nagyra törő álmaikról, így egy napon a NASA egyik történelmi űrprogramjának kiemelt fontosságú szereplői lesznek. A valós eseményeket feldolgozó film január 19-től látható a hazai mozikban.

A kétszeres Oscar-díjas színész a forgatások mellett az önmaga által alapított Kevin Costner & Modern West nevű country-rock formációban gitározik. A banda legutóbbi előadását egy exkluzív internetes csatornán lehetett nyomon követni.

Nem kell moziba menned, ha Kevin Costner-filmeket szeretnél nézni! A TV GO kínálatában olyan akciófilmek közül választhatsz, mint Az acélember, a 3 nap a halálig, és a Beépített tudat. Filmdráma kategóriában az Újoncok napja, vígjáték válogatásunkban pedig az Azt beszélik című film várja, hogy megtekintsd.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Nicholas Hunt - Getty images

Filmek Neked!

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)

Beépített tudat

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Újoncok napja

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2014)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)