Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Állati történetek nem csak gyerekeknek – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 01. 24., 07:30

Átszervezés történt a gólyáknál. Bámulatos felfedezés a dzsungel mélyéről. A legkisebb lány északra tart. – a hét kedvencei címszavakban.

Marsupilami nyomában (francia vígjáték, 2012, 12+)

Dan Geraldot a TV8 legmenőbb riporterét egy dél-amerikai dzsungelbe küldik, hogy kameráján keresztül mutassa be a sűrű rengeteg titokzatos életét. Az erdőben élő Paya törzs legendái hallatán megismeri a nagy tiszteletben álló Marsupilami történetét. Mindeközben Hermoso, a vén botanikus egy orchidea nedveiben felfedezi az örök fiatalságot jelentő anyagot. A növény egyébként fontos szerepet játszik a Marsupilami életében is, ezért a tudós és szövetségesei közös érdekeik mentén egyszerre veszélyeztetik a dzsungel és az állat jövőjét. Dan és útitársa azonban keresztül húzzák a számításukat.

Az egyik legnépszerűbb francia képregény adaptáció elsősorban a gyerekek számára ígér kellemes kikapcsolódást, de a jellegzetes francia humort kedvelő felnőttek is jól fognak szórakozni.

Marsupilami történetét ide kattintva ismerheted meg.

Illusztráció: deviantart

Gólyák (amerikai animációs film, 2016, 6+)

18 évvel ezelőtt egy kézbesítői hiba miatt Tulipánt nem tudták átadni az őt váró családnak, így a cég főnöke azóta csomagszállítóként alkalmazza a gólyákat. Az időközben felnőtt kislány nem jelent hasznos munkaerőt a cég számára, ezért a leköszönő igazgató cégörökös fiókájának ki kell rúgnia Tulipánt. A megoldás szokás szerint kívülről érkezik, ugyanis egy kisfiú levelet küld a cégnek, amiben elpanaszolja, hogy szülei nem akarnak újabb palántát, így magától a Gólyától szeretne kérni egy testvérkét. Tulipánék le is „gyártanak” egyet, akit viszont gyorsan ki is kellene szállítani. Azonban a kézbesítés során váratlan problémák adódnak. Egy éhes farkas falka és egy sunyi galamb ténykedése jelentik a legnagyobb kihívást az összetartó csapat számára.

Gólyák – a babaszállítmányozás céges titkait megismerheted a TV GO-n

A messzi észak (dán animációs film, 2015, 6+)

A messzi észak az egyik legkülönlegesebb animációs alkotás, amit 2016-ban láthattunk. A dán animációs film készítői nem költöttek milliókat a CGI-ra, kifejezetten a történetre, annak is a romantikus/érzelmes szálainak kidolgozására helyezték a hangsúlyt. A messzi észak az arisztokrata kislány, Szása kalandját meséli el, akinek szeretett nagyapja a messzi északi területek meghódításán fáradozott, de expedíciója útközben meghiúsult. Miután a lány szüleinek akaratának ellent mondva nem akar a cár tanácsosával összeismerkedni elszökik, hogy bejárja hős nagypapája útvonalát a messzi északon.

Szása izgalmas történetét ide kattintva ismerheted meg.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Marsupilami nyomában

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték - (2012)

A messzi észak

Színes, magyarul beszélő, dán animációs film (2015)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)