Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n - Aranyhaj és a nagy gubanc

  • TV GO
  • 2017. 02. 19., 11:47

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Vannak olyan örök klasszikusok – és nem csupán Disney-nél, amelyek valahogy mindig előkerülnek az esti mesékben. Galambbegy – vagy (az eredeti történetek szerint) Rapunzel – meséje is ilyen például a Grimm testvérek tollából, amit kedvenc animációs stúdiónk sem hagyhatott ki a mozgóképes megvalósítások közül. Az 1812-ben megjelent történetet a Disney 2010-ben vitte vászonra, igaz, immár egy fordulatokkal igencsak megcsavart film formájában.

Forrás: Disney Media Distribution

Az Aranyhaj és a nagy gubanc az egyik legvidámabb és leghajmeresztőbb mese, ami valami elhangzott – és ez szó szerint is igaz. Hajmeresztő a történet, merthogy a királyság egyik legkeresettebb – és igen: legsármosabb – bűnözője megszökik, aki éppen próbál menedéket találni. Ekkor botlik bele Aranyhajba: a 21 méteres, varázslatos hajkoronával rendelkező szépség viszont nemhogy segítené Flynn Ridert, a banditát, hanem inkább túszul ejti őt. Teszi mindezt azért, mert Ő is menekülne, mindenképpen ki akar szabadulni a torony rabságából. Ezért dönt úgy, hogy megállapodást köt a jóképű tolvajjal: így indul útnak a szőkeség egy „minden lében két kanál” lóval, egy aggodalmaskodó kaméleonnal és egy naphosszat pub-ban ücsörgő, mogorva gengszterbandával.

A Disney stúdió ötvenedik animációja – mely a kalandról, a szívről, a humorról szól – egy újabb nagyszerű választás lehet egy délutáni mozizáshoz, de ha véget érne a hajhosszúságú tündérmese, további kalandok várnak Rátok sorozatunk korábbi részeiben, ahol szintén sok-sok kedves ismerőssel találkozhattok Dumbótól Aladdinon át egészen Alice-ig.

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - ARANYHAJ ÉS A NAGY GUBANC A TV GO-N:
- Aranyhaj és a nagy gubanc

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - A sorozat korábbi részei itt érhetők el

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illuszttráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)