Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Disney-mesedélután a TV GO-n - Aranyhaj és a nagy gubanc

  • TV GO
  • 2017. 02. 19., 11:47

Klasszikus történetek klasszikus élethelyzetekről. Talán ezért is szeretjük Walt Disney egészestés rajz- és animációs filmjeit, melyeket most egy új sorozatunkban némi nosztalgia mellett ajánlunk a legkisebbeknek és gyermeklelkű szüleiknek.

Vannak olyan örök klasszikusok – és nem csupán Disney-nél, amelyek valahogy mindig előkerülnek az esti mesékben. Galambbegy – vagy (az eredeti történetek szerint) Rapunzel – meséje is ilyen például a Grimm testvérek tollából, amit kedvenc animációs stúdiónk sem hagyhatott ki a mozgóképes megvalósítások közül. Az 1812-ben megjelent történetet a Disney 2010-ben vitte vászonra, igaz, immár egy fordulatokkal igencsak megcsavart film formájában.

Forrás: Disney Media Distribution

Az Aranyhaj és a nagy gubanc az egyik legvidámabb és leghajmeresztőbb mese, ami valami elhangzott – és ez szó szerint is igaz. Hajmeresztő a történet, merthogy a királyság egyik legkeresettebb – és igen: legsármosabb – bűnözője megszökik, aki éppen próbál menedéket találni. Ekkor botlik bele Aranyhajba: a 21 méteres, varázslatos hajkoronával rendelkező szépség viszont nemhogy segítené Flynn Ridert, a banditát, hanem inkább túszul ejti őt. Teszi mindezt azért, mert Ő is menekülne, mindenképpen ki akar szabadulni a torony rabságából. Ezért dönt úgy, hogy megállapodást köt a jóképű tolvajjal: így indul útnak a szőkeség egy „minden lében két kanál” lóval, egy aggodalmaskodó kaméleonnal és egy naphosszat pub-ban ücsörgő, mogorva gengszterbandával.

A Disney stúdió ötvenedik animációja – mely a kalandról, a szívről, a humorról szól – egy újabb nagyszerű választás lehet egy délutáni mozizáshoz, de ha véget érne a hajhosszúságú tündérmese, további kalandok várnak Rátok sorozatunk korábbi részeiben, ahol szintén sok-sok kedves ismerőssel találkozhattok Dumbótól Aladdinon át egészen Alice-ig.

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - ARANYHAJ ÉS A NAGY GUBANC A TV GO-N:
- Aranyhaj és a nagy gubanc

DISNEY-MESEDÉLUTÁN - A sorozat korábbi részei itt érhetők el

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illuszttráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)