Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bridget Jones kulisszatitkai

  • TV GO
  • 2017. 01. 27., 18:06

Alapvető törvényszerűség, hogy a kasszasikerek folytatása mindig gyengébb, mint az előzmény. Ha pedig készül harmadik rész, arról beszélni sem nagyon érdemes. Nos, a Bridget Jones-franchise talán az általános filmtörénet első vígjátéktrilógiája, mely üdítő kivételt jelent a szabály alól.

Tudniillik a harmadik epizód sem fullad kínos önismétlésbe, sőt, a negyvenes éveibe lépő főhősnő legalább olyan frappáns, mint 15 évvel ezelőtti énje. Hogy miért, azt már taglaltuk ebben a cikkben, most pedig lássunk néhány érdekességet, többek között olyan apróságokat, melyeket a rajongói keménymag sem feltétlenül szúrt ki a filmben vagy épp nem értesült róla.

Pl. hogy Mark Darcy a középső neve Fitzwilliam. Akárcsak a Colin Firth által alakított arisztokrata keresztneve a Büszkeség és balítéletben.

A Glastonbury Fesztivál általában június végén kerül megrendezésre, a filmben látható jelenetben azonban a legkevésbé sem volt nyári fesztiválidő, azt ugyanis februárban forgatták.

Bridget Jones nem csak korosodik, halad is a korral, napló helyett ugyanis már egy iPadbe jegyzetel.

Apróbb baki: A Bridget Jones naplójában a címszereplő születésnapja november 9-én van, ám a harmadik epizódra ez már május 9-ére csúszott át.

Renee Zellweger hetekig dolgozott az ITV tévéstúdiójában, így készült fel a hírszerkesztői szerepre.

A Bridget Jones az első filmtrilógia, melynek mindhárom része női rendezővel készült.

Colin Firth úgy nyilatkozott, hogy új riválisa, Jack bizonyos szempontból rémisztőbb jelenség, mint a Hugh Grant által alakított Daniel volt. „Mark sosem gondolta, hogy Daniel több lenne nála. Ellenben Jack egy jóvágású jófiú, akiben sokkal inkább emberére talál.”

A Bridget Jones babát vár napra pontosan 20 évvel az első Bridget Jones-regény megjelenése után debütált a mozikban.

Legvégül egy kis számmisztika: ez volt Partick Dempsey karrierjének harmadik olyan filmje a Sikoly 3. és a Transformers 3. után, mikor egy franchise harmadik epizódjában szerepelt.

Illusztráció: © 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Bridget Jones babát vár

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték (2016)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)