Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 1. hét

  • TV GO
  • 2017. 01. 31., 12:00

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Ave, Cézár! (január 31 – február 6.)

2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Az Ave, Cézár! egy üdítően vicces nyomozás az 1950-es évek tündöklő Hollywoodjában, ahonnan egyszercsak eltűnik a kor állócsillaga, Baird Whitlock (George Clooney), és akinek megtalálása létkérdés a stúdiótól Eddie Mannix-nek (Josh Brolin). A Coen-testvérekre jellemző gúnyos humor mindössze huszonnégy óra eseményeibe zsúfolva.

Scarlett Johansson Ave, Cézár!-beli karakteréről:

George Clooney Ave, Cézár!-beli karakteréről:

Lánytesók (január 31 – február 6.)

2017 NBCUniversal All Rights Reserved

A Tökéletes hang rendezőjének hasonlóan szórakoztató filmje, a Lánytesók két egymástól eltávolodott testvér fergeteges buliba torkolló egymásra találásának a története. A könnyed szórakozásról pedig az Egyesült Államok legfelkapottabb szórakoztató műsorának, a Saturday Night Live-nak két sztárja, Tina Fey és Amy Poehler gondoskodik.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: © 2017 NBCUniversal All Rights Reserved.

Filmek Neked!

Ave, Cézár!

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)