Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pénz és művér – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 01. 31., 18:00

Jelen alkalommal lábakélt pénzek, cuki vámpírok és végtagokra éhező vérbárányok történeteire hívjuk fel a figyelmet.

Bennfentesek (amerikai dokumentumfilm, 2010, 12+)

Rég nem tapasztalt globális katasztrófa sodorta egzisztenciális válságba jóhiszemű embertársaink millióit 2008-ban, mikor a Lehman Brothers csődje magával rántotta szinte az egész pénzügyi világot. Ezzel párhuzamosan elszálltak a lakossági hitelek, munkahelyek sokasága szűnt meg szinte egyik napról a másikra, általános pánik uralta a közvéleményt. A gazdasági világválság kirobbantóinak kilétét a mai napig nem sikerült tisztázni. Vajon miért? A Bennfentesek című dokumentumfilm közérthető nyelven, egyes jelentős gazdasági szakemberek és politikusok bevonásával próbál választ adni a kérdésekre.

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (amerikai animációs film, 2012, 12+)

Képzelj el egy helyet, ahol az összes félelmetes szörnyeteggel biztonságos és luxus körülmények között találkozhatsz! Nagyot tévedsz, ha úgy gondolod, hogy ilyen hely nem létezik, ugyanis az erdélyi Hotel Transylvania animált világában mindez megtörténhet! Drakula gróf szállodájában törzsvendégnek számít mindenféle rémisztő figura, akik az emberektől elzárkózva itt próbálják kipihenni a szürke hétköznapok fáradalmait. A szolgáltatás minőségére nem lehet panasz, a serény gróf ugyanis mindent elkövet rémes vendégei kényelmének érdekében. Az eldugott kastély urának üzletét egy váratlan látogató forgatja fel, mikor egy arra kiránduló ember becsenget a portán. A legendás rajzfilmgyáros, Genny Tartakovsky produkciójából megtudhatod, miként élhet együtt szörny és ember egyazon szálláson!

A bárányok harapnak (új-zélandi horror-vígjáték, 2006, 18+)

Ki mondta, hogy egy vígjáték nem lehet véresen komoly? A bárányok harapnak készítői úgy találták, hogy megvétózzák a tömegek azon véleményét, miszerint egy művérben, kocsmai humorban és mutáns haszonállatokban gazdag filmnek nem lehet tanulsága. Itt a bizonyíték arra, hogy két röhögés közé is be lehet olyan üzeneteket csempészni, mint hogy a génmanipuláció veszélyes, avagy a környezetvédelem félvállról vétele - mint ahogyan azt tapasztaljuk - végzetes lehet a nem zombi-mutáns emberekr számára. A bárányok harapnak a messzi Új-Zéland világába repít el minket, ahol egy "vérbárány" sebezte farmer-tudós és egy görcsös környezetvédő viaskodásának lehetünk szemtanúi.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: twitter

Filmek Neked!

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)