Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

De Niro és az Arany Málna?!?

  • TV GO
  • 2017. 02. 02., 17:07

Robert De Niro érdemeit és zsenialitását egy percig nem vitatnánk. Viszont teljesen értetlenül állunk azon jelenség előtt, hogy ügynökén miért nem végzett még gégemetszést egy gigászi hentesbárddal.

Aki nem értené: Aljas utcák, A keresztapa II, Taxisofőr, Dühöngő bika, Volt egyszer egy Amerika, Nagymenők, Cape Fear, Casino, Szemtől szemben – filmográfiája valahogy így nézett ki a 90-es évek közepéig. Aztán jött az Apádra ütök, a rettenetes Showtime, a még borzasztóbb Godsend, a Gyilkos médium, a Gyilkos szezon és legvégül - a lejtmenetet megkoronázandó - a Nagyfater elszabadul. Az ominózus vígjáték jóvoltából pedig megvalósult a lehetetlen: az egykori színészistent Arany Málna-díjra jelölték. És úgy tűnik, De Niro „elmarlonbrandósodásának” még nincs vége. Ugyanis a februárban debütáló A komikus sem váltott ki ujjongást a kritikusokból, és 4,8-as IMDB-átlaga szerint azokból a nézőkből sem, akiknek már volt szerencséje a filmhez.

Forrás: YouTube

És sajnos úgy tűnik, 2017 sem lesz De Niro feltámadásának éve. Nyár közepéig ugyanis csak a Wizard Of Lies című tévéfilm, valamint a War With Grandpa című produkcióban láthatjuk viszont. Utóbbi produkció pedig nem csupán vészjósló címe miatt adhat okot aggodalomra, ugyanis Tim Hill (Alvin és a mókusok, Garfield 2.) rendezi. Tavaly a 73 éves színész leginkább azzal került be a hírekbe, hogy Londonban nyitott luxusszállodát. A szállodaiparban mellesleg volt már tapasztalata, ugyanis egy New York-i hotel résztulajdonosa. Mindemellett Donald Trump megválasztásával megvalósult egyik rémálma, mely ellen többek között politikailag cseppet sem korrekt videójával küzdött. Némi vigaszt jelenthetett azonban számára, hogy a leköszönő elnök, Barack Obama a legmagasabb állami kitüntetésben, Szabadság-éremben részesítette.

Forrás: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Nagyfater elszabadul

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Csúcshatás

színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2011)

Mocsokváros utcáin

Színes, szinkronizált, amerikai filmdráma (2012)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)