Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így néz ki Dakota Johnson huncut viseletben

  • TV GO
  • 2017. 02. 06., 17:30

Jelen beszámolótól számított 3 napon belül debütál A sötét ötven árnyalata a magyar mozikban. James Foley filmje várhatóan fülledt hangulatot varázsol majd a selyemszékek nagy termébe, mi pedig jó cinkos módjára megmutatjuk neked Dakota Johnson dögös szerkóját, amiben a premier vetítésre érkezett.

Mindenek előtt érkezzen a twitterre február 3.-án feltöltött utolsónak szánt kedvcsináló.

Az az igazság, hogy a második rész előzetese (még férfi szemmel nézve is) nagyon izgalmasra sikerült.

Vedd le! Leveszi. Liftben liftező vérnyomás. Rózsák, dzsungel és helikopter. Nincs több titok, ugye? Nem te vagy az első, aki megpróbálta megváltotatni.

A barátnős mozizásra készülő hősöknek üzenem, hogy valószínűleg jobban fogjátok magatokat érezni, mint az első rész megtekintése közben. Mi több, hasznos praktikákkal lehet majd kiegészíteni az eddig is remek húzásokkal teli csáb-tárakat is. Sejtelmes gondolatok helyett térjünk át jelen cikkünk tárgyára, Dakota Johnson bevonulására. Az edzett férfi szemek valószínűleg azonnal ki fogják szúrni, hogy milyen öltésekkel készült ez a csodálatos lepel.

Foto: Europress / Alberto E. Rodriguez - Getty images

A sötét ötven árnyalata feburár 9-től látható a mozikban.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Alberto E. Rodriguez - Getty images

Filmek Neked!

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Need for Speed

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)