Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elvek kontra érzelmek - Majdnem tökéletes szerelem

  • TV GO
  • 2017. 02. 12., 13:43

Mindannyian tudjuk, hogy két típusú ember létezik: az egyik a végtelenségig racionális, csak az észérvekben hisz, a másik pedig esztelen a szívére hallgat. Nos, úgy néz ki, hogy mindennapi megrázkódtatásaink bőven elegendők arra, hogy ezen pólusok között lavírozva éljük le életünk még hátralévő, kissé zavaros részét. A kérdés azonban az, hogy racinoális-e ezen döntésünk…

A dán romantikus vígjáték főszereplőjének esetében valószínűleg erről van szó: Anne (Lene Maria Christensen) kitartóan hitt abban, hogy előbb-utóbb megtalálja azt a férfit, aki tökéletesen beleillik az általa megálmodott világképébe, életébe, és gyermekei által is igazán kedvelt apa lesz. Egészen idáig. Az idők viszont változnak: Anne egyszerűen besokallt, és úgy döntött, neki szimplán egy spermadonorra van szüksége.

Forrás: Filmz.dk

Ahogy egyre jobban a hormonok hatása kerül, ráébred, hogy gyereke nem csupán az ismeretlen apa jó, hanem bizony rossz tulajdonságait is örökölheti. Több sem kell, Anne útnak indul, hogy felkutassa a donort, hogy megismerhesse jobban, hogyan is illik bele a már korábban említett eszményképbe. Meg is találja csakhamar a férfit Gordon Dennis (Nikolaj Lie Kaas) személyében, akiről szépen lassan kiderül, hogy nem igazán sikerült választása olyan jó, hiszen a férfi minden, csak nem tökéletes. Anne viszont – ahogy egyre jobban megismeri Gordont – csakhamar bele is habarodik gyermeke apjába…

Mosolyra derítő, vérbeli vígjáték egy nem is olyan szokatlan szituációból – egy kis szerelmi humor Valentin napra a TV GO kínálatából; vágjatok bele a kalandba!

A MAJDNEM TÖKÉLETES SZERELEM A TV GO-N:
- Majdnem tökéletes szerelem (feliratos)

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Mafab.hu

Filmek Neked!

Majdnem tökéletes szerelem (feliratos)

Színes, feliratos, dán romantikus vígjáték (2012)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)