Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Exkluzív videókon várnak rád A könyvelő szereplői!

  • TV GO
  • 2017. 02. 17., 08:17

Négy szerep, négy videó a 2016-os év egyik legjobb akciófilmjéből.

Gavin O'Connor tavalyi filmjében, A könyvelőben három nagyon különböző ember élete egy negyediknek köszönhetően vesz hatalmas fordulatot. Ő Chris Wolff (Ben Affleck). Az enyhe autizmusban szenvedő férfi elsőre egy kifejezetten unalmas ember benyomását kelti, még annak ellenére is, hogy betegségének köszönhetően Ő a világ legjobb könyvelője. De Wolff különleges adottságait és antiszociális életvitelét nem csak a számok világában kamatoztatja. A diszkrécióra és tökéletességre való emberfeletti hajlama egy egészen más területen is a legjobbak közé emeli.

2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ezen képességeinek kiaknázására pedig komoly szüksége lesz, mikor egy könyvelési machináció felderítése után célpontot rajzol a saját és munkatársnője, Dana (Anna Kendrick) hátára. Hogy az egyébként is szorult helyzet még fullasztóbb legyen, Wolff nyomába nem csak egy csapat bérgyilkos ered, hanem a Pénzügyminisztérium két nyomozója is, Ray King (J.K. Simmons) és Marybeth Medina (Cynthia Addai-Robinson).

Őket, négyüket most jobban is megismerheted ezekből az exkluzív videókból:

Chris Wolff (Ben Affleck):

Dana (Anna Kendrick):

Ray King (J.K. Simmons):

Marybeth Medina (Cynthia Addai-Robinson):

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Filmek Neked!

Az Argo-akció

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2012)

Tökéletes hang

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés vígjáték (2013)

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm (2016)

Boldogság bármi áron

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2014)