Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Idén tényleg visszatér Schwarzenegger?

  • TV GO
  • 2017. 02. 17., 18:03

Arnold Schwarzenegger kormányzói karrierje óta sokkal inkább motivációs előadóként él a köztudatban, mint sem Hollywood meghatározó egyéniségeként.

És valljuk be, nem véletlenül, 2000-es évekbeli filmográfiája – a Expendablest és a Szupercellát leszámítva, melyekben Schwarzi egy gigászi idézőjelbe tette önmagát – nem nagyon tartogat vállalható produkciókat. Igen, kitartunk amellett, hogy a Terminator: Genesys nagyobb csapás volt az emberiségre, mint amilyen a Skynet apokalipszise lett volna. No, de az osztrák acélembert még ezek után is hiba lenne eltemetni, idén ugyanis – karrierje során talán először - egy drámában láthatjuk viszont, ahol nagybetűs színészi teljesítményre számíthatunk tőle. Legalábbis erre utal az Aftermath című produkció trailere. A film megtörtént eseményen alapul: 2002-ben egy a németországi Boeden légterében egy légiirányító hibájából két repülőgép összeütközött. A katasztrófában 71-en, köztük az orosz Vitalij Kalojev családja is, aki később bosszúból megölte a baleset felelősét. Nos, Kalojevet pedig nem más fogja alakítani, mint a jó Arnold.

Forrás: Schwarzenegger.com

Azt már csak félve említjük meg, hogy folytatódik az Ikrek című vígjáték is Triplaikrek címmel, melyben Eddie Murphy alakítja Schwarzi és Danny DeVito rég elfeledett harmadik testvérét. (Bár titkon továbbra is reménykedünk benne, hogy mindez nem más, mint rossz vicc.) A tősgyökeres republikánus Schwarzenegger emellett a politiziálással sem hagyott fel. Felreppentek hírek arról, hogy ő lehet a Trump-kormány vatikáni nagykövete, de nem úgy tűnik, mintha különösebben lelkesedne az új elnökért. A bevándorlásellenes törvényről pl. így nyilatkozott: „Egy nagy baromság, amivel az egész világ előtt hülyét csinálunk magunkból.”

Illusztráció: Schwarzenegger.com

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

The Expendables 2: A feláldozhatók 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Szupercella

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2013)

The Expendables - A feláldozhatók 3.

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Erőnek erejével

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2013)