Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jön a Bates Motel befejező évada

  • TV GO
  • 2017. 02. 19., 16:45

Ha született a filmtörténetben olyan klasszikus, melyet maximálisan indokolatlan volt folytatni, az Hitchcock Psychója. Éppen ezért cseppet sem lelkendeztünk, mikor kiderült, hogy egy komplett sorozat készül a műfajteremtő thrillerklasszikusból.

A Bates Motel azonban több mint kellemes meglepetés volt. Az alkotók – nagyon helyesen – meglehetősen szabadon kezelték az 1960-as klasszikust: a sztori napjainkban játszódik, és a fiatal Normant és anyját leszámítva egyik karakter sem kötődik a filmhez. Az évadokban a bájosan labilis anya és fia kisvárosi történeteit követhetjük számos történeti csavarral megspékelve. És bár a sorozat nem mentes az üresjáratoktól és a funkciótlan szereplőktől, az mindenképpen a Bates Motel javára írható, hogy igazi karaktereket és nagybetűs színészeket vonultat fel. Vera Farmigát teljesítménye alapján pl. nyugodtan elkönyvelhetjük az utóbbi idők egyik legalulértékeltebb színésznőjének. Ám semmivel nem gyengébb a Normant alakító Freddie Highmore sem, aki egyszerre kelti finomlelkű, érzékeny fiúcska és mindenre elszánt szociopata benyomását.

Most pedig a spoilerriadó! A negyedik évad ott ért véget, hogy Norman szén-monoxid általi halálra ítélte anyját, mivel nehezményezte Romero seriffel folytatott viszonyát. A város legtökösebb zsaruja korábban megkísérelte elmegyógyintézetbe csukatni a fiút, ám Norma mindezt hisztérikusan kérte ki magának, mondván, fiacskájánál épelméjűbb lényt nem hordott a hátán a föld. Az eredmény nem maradt el: Norma a hétfőn debütáló évadban immár csak jóvágású hullaként és Norman bomlott agyának szüleményeként fog vegetálni. Ám csak tíz epizód erejéig, a Bates Motel ugyanis garantáltan véget ér az ötödik évaddal.

Illusztráció: A&E

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Az árva

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai-német-francia horror (2009)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)