Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lenyűgöző Asszonyok – Oscar-jelöltek a TV GO-n

  • TV GO
  • 2017. 02. 23., 18:00

Izgatottan várjuk a február 26-i díjkiosztót. Hogy elviselhetővé tegyük az Oscar előtti napok feszült várakozását, gyorsan bemutatjuk az egyes kategóriák jelöltjeinek eddig kevésbé ismert oldalát (is).

A Philippe Dijan novellája alapján készült pszicho-thrillerben az Isabelle Huppert által megszemélyesített sikeres üzletasszony, Michéle Leblanc drámai sorsfordulatának lehetünk szemtanúi. A történet gerincét a nő sérelmére elkövetett betöréses nemi erőszak szolgáltatja, aminek hatása váratlan, sajátságos módon csapódik le az áldozat lelkében. Az Elle minden részlete magával ragadó, szerkezete a néző érzelmeit folyamatos nyomás alatt tartja, így zavarba ejtő választ sejtet, ha megkérdezed valakitől, hogy tetszett-e neki a történet vagy sem. Az 1953-ban született Isabelle Huppert élete során leginkább francia művekben szerepelt. A TVGO-n a Bosszútól fűtve, a Hétköznapi titkaink és a Lépcsőházi történetek című filmekben láthatjuk.

Foto: Europress / Christopher Polk - Getty images

Natalie Portman a mozikban még bőven elcsíphető Jackie című filmben nyújtott teljesítménye alapján került a "nyerők" ötös listájára. A 100 perces életrajzi drámában a titokzatos módon meggyilkolt Kennedy elnök feleségét alakítja, akinek sorsán keresztül bepillantást nyerhetünk egy gyászoló asszony életébe, akinek vállait éppen csak egy egész világ terhe nyomja. Portman egyébként annak idején szaftos beszédtéma volt a Star Wars rajongók körében, ugyanis a színésznő úgy vállalta el Amidala hercegnő szerepét a Baljós árnyakban, hogy előtte egyetlen percet sem látott a trilógiából. Egy 2004-es interjúból az is kiderült, hogy nem igazán tudta mi a különbség a Star Wars és a Star Trek között.

Ruth Negga 1982-ben született Etiópiában, ahonnan 4 éves korában került Írországba. Láthatjuk a Z világháborúban, a Warcraft: A kezdetekben és természetesen a jelölést jelentő Mildred szerepében a Loving című filmben.

Foto: Europress / Matt Winkelmeyer - Getty images

Emma Stone a Kaliforniai Álomban nyújtott fergeteges teljesítményéért került a kalapba. Ryan Gosling, az eredeti címén La La Land férfi főszereplője szintén a szobrocska várományosa. A filmmel kapcsolatos érdekesség, hogy Emma Watson A szépség és a szörnyetegben vállalt szerepéért mondta vissza Mia szerepét, míg Gosling a szörny szerkót dobta a Kaliforniai álomért. A forgatási munkálatok 2015 nyarán zajlottak, ami egészen pontosan 8 forgatási hetet jelent.

Merly Streep a Florence – A tökéletlen hang főszereplőjeként vívta ki a neves zsűri elismerését. A botrányosan tehetségtelen, de az álmaiért annál szenvedélyesebben küzdő operaénekes-jelölt küzdelmei 44,3 millió dollárt termelt vissza a készítő BBC, valamint a kiadóként serénykedő Paramount Pictures és 20th Century Fox pénztárcájába.

Keresd Oscar-jelöltek menüpontunk alatt a kínálatunkban lévő jelölést kapott filmeket!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Mike Windle - Getty images

Filmek Neked!

Bosszútól fűtve

Színes, amerikai akciófilm (2013)

My Blueberry Nights - A távolság íze

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-kínai-francia romantikus film (2007)

A csodálatos pókember

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)