Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők – Bill Paxton

  • TV GO
  • 2017. 02. 27., 18:15
  • Örök mellékszereplők

Miguel Ferrer pontosan azután egy héttel hunyt el, hogy értekeztünk munkásságáról. Bill Paxton pedig azután két nappal, hogy úgy döntöttünk, ő sem maradhat ki ezen rovatunkból. És mindketten 61 évesen mentek el.

A félreértések elkerülése végett: mindezt csupán szomorú tényként közöltük. Így ahelyett, hogy ezotériába hajló eszmefuttatásokba bonyolódnánk esetleges gonosz hatalmunkkal kapcsolatban, emlékezzünk meg egy igazán emblematikus karakterszínészről! Bill Paxtont - Lance Henriksenhez hasonlóan – elsőként a narrátoros videók korszakának gyermekei zárták szívükbe, ugyanis mindketten a Bolygó neve: Halálban és a Terminátorban zsigerelődtek ki elsőként. Nem tévedés, utóbbi produkcióban Paxton alakítja a punkvezért, aki annak dacára is beleköt a T-800-as kiborgba, hogy előzőleg egy Velorex hajtott át az arcán. Ezt követően aztán a Kommandóban is összeütközésbe kerül Schwarzeneggerrel, de ismét nála lép fel krónikus vérveszteség. Majd jön a második Alien-epizód, melyben a savasvérű dög miskárolja ki. És ha mindez nem lenne elég, a Predator 2-ben a másik VHS-celeb is szétszaggatja, mint kölyökfoxi a lábtörlőt.

Forrás: YouTube

A 90-es évek már jóval kíméletesebbek voltak karaktereihez: feltűnt a Két tűz közöttben (ekkor már harmadszor forgatott James Cameronnal), az Apollo 13-ban, majd a Titanicban is, és mindhárom produkcióban életben maradt. Igaz, utóbbiban ez nem is volt nagy kunszt, lévén, hogy ő az öreg Rose-t sztorira bíró kutatók egyike. A 2000-esekben is megmaradt a karakterszínészek kasztjában, utolsó filmje az idén bemutatásra kerülő Kör volt, a halmozottan frappáns című drámában Emma Watson apját alakította. Mellesleg egyszer hajszál híján főszerepet is kapott, ám végül a Hármastársak című sorozat miatt visszautasította Ron Howard ajánlatát, így a Da Vinci-kód Tom Hanksszel készült el. Ám ami ennél is nagyobb „veszteség” karrierjére nézve: a Rendőrakadémiában Proctor szerepét sem vállalta, mert a szerződés a további részekre is vonatkozott volna.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

Éjjeli féreg

Színes, szinkronizált, amerikai krimi-dráma (2014)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)