Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megrázó életeseményeiről mesélt Jane Fonda

  • TV GO
  • 2017. 03. 03., 18:32

A 79 éves színésznő kegyetlen őszinteséggel számolt be gyermekkori és fiatalkori traumáiról.

Jane Fonda már egészen kislánykorában megtapasztalta az élet könyörtelen oldalát, fiatalsága során pedig többször kihasználták. Egészen kicsi volt, mikor édesanyja öngyilkos lett. Elmondta, hogy nem egyszer bántalmazták szexuálisan, hogy élete során többször is érte hátrányos megkülönböztetés.

Szorongásairól így nyilatkozott: "Jelentéktelennek éreztem magam. Aztán egyszer csak úgy döntöttem, nem adom fel önmagamat azért, hogy tetsszem egy férfinak. Úgy nőttem fel, hogy mindenkinek meg akartam felelni.” A színésznő jó ideig bulimiában szenvedett.

Jane Fonda kétszeres Oscar-díjas színésznő. 1979-ben a Hazatérés, 1972-ben pedig Klute című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női főszereplőnek járó szobrocskát vihette haza.

NÉZZ JANE FONDA FILMEKET A TV GO-N!
- A komornyik
- Ifjúság
- Apák és lányaik

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Frazer Harrison - Getty images

Filmek Neked!

A komornyik

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma - (2013)

Ifjúság

Színes, magyarul beszélő, olasz-svájci-angol-francia filmdráma (2015)

Apák és lányaik

Színes, magyarul beszélő, amerikai-olasz filmdráma (2015)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)