Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Így járult hozzá Eva Mendes a Kaliforniai álom sikereihez

  • TV GO
  • 2017. 03. 05., 18:09

Eva Mendes és Ryan Gosling 2011-ben melegedtek össze. Szerelmük azóta is töretlenül tart, aminek két szép gyermekükön túl mi is nagyon örülünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy igazán átütő sikereket csak stabil lelki háttértámogatás mellett érhetünk el.

Gosling még a Golden Globe ünnepélyen nyilatkozott arról, hogy a ma 43. születésnapját ünneplő gyönyörű modell miként vállalt szerepet a nagyszerű produkcióban.

A színész úgy véli (egyébként nagyon helyesen), hogy mint ahogyan a legmagasabb hegycsúcsokat sem lehet egyedül megmászni, úgy szépen csillogó díjakat sem lehet csak és kizárólag önerőből bezsebelni. A körülötte nyújtott emberi teljesítmények közül szerelme helytállását emelte ki: „Amíg én énekeltem, táncoltam, zongoráztam és életem egyik legnagyszerűbb színészi élményét éltem át, addig kedvesem - születendő második gyermekükkel a szíve alatt - a lányunkat nevelte, bátyáját pedig a rák ellen vívott küzdelmében támogatta.” Kiemelte, ha kedvese nem lenne ilyen nagyszerű, most egy másik embert látnának a Siker-hegy csúcsán.

Kis érdekesség a pár magánéletéből. Tudtad, hogy Mendes 40 évesen szülte első gyemeküket?

NÉZZ EVA MENDES FILMEKET A TV GO-N!
- Így neveld az anyádat
- Halálosabb iramban
- Mocskos zsaru - New Orleans utcáin
- A szellemlovas

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Sonia Recchia - Getty images

Filmek Neked!

Így neveld az anyádat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2012)

Mocskos zsaru - New Orleans utcáin

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2009)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)