Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A soha véget nem érő fiatalság ígérete a TV GO-ra költözött!

  • TV GO
  • 2017. 03. 06., 09:00

Nálunk, a haza műsorszolgáltatók közül elsőként a TV GO-n nézheted meg díjmentesen Flour Tomiék Wellhello-filmjét! Regisztrált TV GO felhasználóként március 6-tól 2017.július 31-ig kölcsönzési díj nélkül tekintheted meg a #Sohavégetnemérős című 92 perces magyar játékfilmet - suliba menet a mobilodon, leckeírás mellett a tableteden, vagy egy kiadós buli előtt a haverokkal a számítógépeden!

Olyan az életünk akár egy film! Főszereplőként jövünk-megyünk, sétálunk át egyik jelenetből a másikba, közben sírunk, nevetünk, szomorkodunk és szeretünk, kalandjaink során pedig más filmek főhőseivel vegyülünk. Így írjuk kéz a kézben ezt a színes és tarka népmesét, ezt a soha véget nem érő drámai vígjátékot – már csak a zene hiányzik alóla. Vagy mégsem?

Fiatalságunk közös nagy élményeiből építkezik Fluor Tomi és Diaz, a Wellhello formáció megálmodói. Slágereieken keresztül saját történeteink köszönnek vissza ránk, így lehet az, hogy majdnem minden sztorinkhoz passzol legalább egy olyan Wellhello szám, ami akár életünk mozijának tökéletes háttér-, de inkább kísérőzenéje lehetne.

Fotó: Takács Attila és Wlcsek András Forrás: #Sohavégetnemérős

A TV GO-n most bemutatkozó „Wellhello-film” alapgondolatát Fluor és Diaz egy másfél évvel ezelőtti fotó segítségével mutatta be: "Sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon mennyi embernek lehetünk ott életpillanataiban egyfajta filmzeneként, hiszen elég sűrűn kapunk esküvői videókat, leveleket, visszajelzéseket, hogy jó volt megélni a dalainkra egy-egy szakítást, szerelmet vagy épp összejövetelt. Kicsit úgy érezzük a film által, mintha beleleshetnénk néhány ilyen történetbe. Minket elvarázsolt és nagyon izgatottak vagyunk, reméljük, hogy megfelelő lenyomatot tudtunk adni a generációnkról."

Fotó: Takács Attila és Wlcsek András Forrás: #Sohavégetnemérős

A Sohavégetnemérős hat, egymáshoz lazán kapcsolódó történeten keresztül, Welhello slágerek témájára mutatja be generációnk életének legfontosabb momentumait. A fejezetek szereplői esendő, olykor erősen kisarkított típuskarakterek, akik szemünk láttára buliznak, ismerkednek, szeretnek és szakítanak, pont úgy, mint ahogyan azt mi is tesszük. Várjunk csak! Lehet, hogy ez a film mégiscsak rólunk szól?

"A Wellhello szövegei nagyon eltalálják a generációs életérzést. A hat történetet egy-egy olyan sor inspirálta, amely elmond valamit arról, hogyan élünk most, miben reménykedünk, mitől félünk, hogyan bulizunk, vagy miért esünk bele valakibe.”– mondta a film egyik forgatókönyvírója, Horváth András Dezső.

Fotó: Takács Attila és Wlcsek András Forrás: #Sohavégetnemérős

A hat történet megálmodása során a készítők kimaxolták az alkotói szabadság fogalmát, mivel az egyes fejezeteket különböző műfajok receptjei alapján készítették el, így a film megtekintése során a klasszikus vígjáték elemek mellett rózsaszín pompás romantikára, az idegeinket harci készültségbe állító thriller motívumokra és olykor erős abszurdummal operáló drámai húzásokra számíthatunk.

#SOHAVÉGETNERMÉRŐS - MÁR CSAK EGYETLEN KATTINTÁSRA TŐLED!
- Sohavégetnemérős

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Fotó: Takács Attila és Wlcsek András

Forrás: #Sohavégetnemérős