Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Trónok harca: micsoda plakát!

  • TV GO
  • 2017. 03. 09., 11:00
  • Trónok harca

Közeleg a tél a Föld déli féltekén, aminek az idén 205 melegrekordot begyűjtő Ausztráliában valószínűleg nagyon fognak örülni.

Mi pedig alighogy megszabadultunk a mínusz rettenetestől máris újabb tél után sopánkodunk, persze, hiszen a dermesztő pusztulat nem ránk, hanem Snoop Dogg kedvenc történelmi sorozatának főhőseire feni a fogát. Ennek megfelelően elkezdődött a rajongók érzéki cirógatása, egyfajta mentál-petting, aminek első érintését az alábbi plakát hivatott képviselni.

Illusztráció: TVline

Most komolyan? Ennyi? Ez kérem nem valami sok. Ki gondolta volna, hogy az első reakciók egyike pont a mi szerkesztőségünkben születik majd? Nyugalom, reggel 9-ig én sem. Íme:

Nincs bocsánat! Kellemes kávézást kívánok mindenkinek!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Trónok harca

Filmek Neked!

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)