Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Chuck Norris 77!!!

  • TV GO
  • 2017. 03. 10., 07:18

Végeláthatatlan azon szervi problémák sora, melyeket egy 77 éves férfi felsorolhat egy tetszőleges panaszáradatban. Van azonban valaki, akinek legfőbb problémája, hogy ma már csak öt ballisztikus rakétát képes lepattintani mellszőréről.

Nem tévedés, a színművészeti Atlantisz, aki előbb tanult meg gyilkolni, mint járni, ma töltötte be 77. életévét. Ennek megfelelően hasonló közhelyes tisztelgéssel kellene adózni előtte: „Chuck Norris előbb vesztette el a szüzességét, mint saját apja. Chuck Norris egyszer Whoppert kért a McDonaldsban. És kapott. Chuck Norris naplót ír. A címe: Guiness-rekordok Könyve. A jeti azt állítja, egyszer látta Chuck Norrist. Chuck Norris egyszer késsel rabolt ki egy fegyverboltot. Chuck Norris farkasszemet nézett a Nappal, és ő nyert.” No, de a szokásos sablonok helyett vegyünk pár kevésbé ismert tényt a mesterről!

18 évesen az Egyesült Államok légierőjénél szolgált. Ezt követően kezdett érdeklődni a harcművészetek iránt.

via GIPHYA Sárkány útja című film harcjeleneteire személyesen Bruce Lee készítette fel, aki rövid ideig tanította is. Egyébiránt hatszoros karate világbajnok, és két saját harcművészeti ágat is kifejlesztett.

Forrás: YouTube

Egyes híresztelések szerint 1984-ben felajánlották neki a genya karateedző szerepét az első Karate Kid-filmben, ám Norris nem szerette volna, hogy egy mindenre elszánt, aljas karakterrel azonosítsák, így lemondta a szerepet. Később egy rádióinterjúban cáfolta ezt a sztorit.

A való életben a legkevésbé sem brutális fazon. Egyszer egy bárban egy vendég néhány sör elfogyasztása után meglehetősen bunkó módon felszólította, hogy álljon el a tévé elől, mert nem látja. Chuck szó nélkül arrébb ment. Mikor a kötekedő felismerte, hogy kinek is szólt be, elnézést kért, és az alábbi párbeszéd zajlott le: - De hiszen te Chuck Norris vagy, miért nem rúgtad le a fejemet? – Megoldott volna ez bármit?

Harcos republikánus, tagja a fegyverszövetségnek, a konzervatívok között is a kemény vonalat képviseli. Ebből kifolyólag olykor szerencsétlen nyilatkozatokra ragadtatja magát. Az arany iránytű című mesefilmet pl. egyenesen keresztényellenesnek titulálta.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

The Expendables 2: A feláldozhatók 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)