Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Disney Aladdint keres!

  • TV GO
  • 2017. 03. 10., 12:45

„Jól menő stúdió csinosnak mondott fiúkat és lányokat keres élőszereplős…” – ha ezt a felhívást egy kerületi újság keres-kínál rovatában találom, akkor lehet, hogy álszemérmesen ellapozok a 69. oldalról és inkább beletemetkezem a heti vicc rovatba. De ha a Disney mondja, na az már egészen más!

A Disney hamarosan nekilát az élőszereplős Aladdin elkészítéséhez, de ez nem sikerülhet főszereplők nélkül, ezért a twitter népéhez fordult segítségért. Ha nem látom, én se hiszem el, hogy a stúdió jpeg-plakáton kínál álláslehetőséget 18 és 25 közötti, énekelni és táncolni tudó közel-keleti megjelenésű érdeklődők számára. Bérlettámogatás és cafeteria valószínűleg nem, viszont bőséges „toll pénz” ütheti annak a szerencsés párocskának a markát, akit végül Guy Ritchie brigádjába beválasztanak.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció: buzzfeed

Filmek Neked!

Sherlock Holmes

Színes, magyarul beszélő, amerikai-német-angol akciófilm (2009)

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2011)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)