Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Amy Adams: 5-ből semmi, de ez is valami

  • TV GO
  • 2017. 03. 13., 12:30

Szomorú a szívnek, ha valakit ötször jelölnek Oscarra, majd egyetlen egyszer sem kapja meg azt. Amy Adams számára 2006, 2009, 2011, 2013 után 2014 is a csalódás éve volt, no persze tudjuk, hogy önmagában a jelöltségig eljutni is óriási teljesítmény.

A színésznő 1974-ben született Olaszországban, de gyermek éveit már az USA-ban töltötte. Szorgalmas lány volt, aki "énekes nővéri" karrierről álmodott, majd táncos ambíciókat dédelgetett. Színészi tehetségét hamar felismerték. Egy izomsérülés miatt átmenetileg fel kellett hagynia a táncolással, ám ez a balszerencsés esemény pozitív sorsforduló is volt egyben.

Csodás hangja van. Kiskorában a helyi kórusban énekelt, így nem meglepő, hogy imád karaokeezni. Az talán már inkább, hogy bevallottan lámpalázas. Ennek ellenére a Miss Pettigrew nagy napja és a Muppets című filmekben is ő maga énekel.

Ahogy betöltötte a 18. évét a Hootersban kezdett dolgozni pincérnőként. Igen, a Hootersban. Erről a kemény 3 hétről az életében így nyilatkozott:

Nagyon hamar megtanultam, hogy a rövidnadrág és a sör nem illik össze!

Nem szeretnénk a vöröshajú hölgyek rajongóit kiábrándítani, de Amy Adams eredetileg szőke.

Viszont ne csüggedjenek uraim! Kedvenc (ál)vörös színésznőnk ugyanis oda van a csípős szószért, a nyers vöröshagymáért, a fokhagymáért és a nachosért.

Hobbija a kötés és nem mástól tanulta meg a trükköket, mint Meryl Streep!

A színésznő 2001 óta Darren Le Gallo párja, akivel közös gyermekük 2010-ben született. Három hónappal később már az Úton című film forgatásán dolgozott. Egyik legjobb barátnője Emily Blunt. Ágas-bogas családfáján nagynevű „rügyek” sarjadnak. Régi nagyszülői ágon keresztül sokad-unokatestvére Johnny Deppnek.

Mi pedig a fentiek alapján nagyon szívesen vendégül látnánk egy igazi magyaros reggelire.

AMY ADAMS VÁLOGATÁSUNKAT IDE KATTINTVA ÉRHETED EL A TV GO-N!

Foto: Europress / Christopher Polk - Getty images

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Pascal Le Segretain - Getty images

Filmek Neked!

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)

Bűbáj

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2007)

A Harcos

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2010)

Nagy szemek

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2014)