Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 5. hét

  • TV GO
  • 2017. 03. 20., 14:10

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

A Bourne-csapda (március 20 - április 2.)

Két évvel az első film eseményei után Jason Bourne (Matt Damon) kezdi elhinni, hogy számára is elérhetővé vált a normális élet nyugalma. Boldogságot talál Marie személyében, akivel elbújva a világszeme elől élik egyszerű, de boldog életüket. Azonban egykori munkaadói, az Ügynökség nem felejt, de nem is tanult semmit. Mikor rábukkannak egykori ügynökükre, nem ő, hanem kedvese esik áldozatul a megtorlásnak. Bourne ezek után nem tehet mást, mint újra akcióba lép, csakhogy ezúttal a személyes bosszú hajtja.

Copyright: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved.

Copyright: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved.

A csaláson túl (március 20 - április 2.)

A fiatal és ambiciózus ügyvédek élete sem könnyű. Shintaro Shimosawa filmjének főszereplője, Ben (Josh Duhamel), ugyanis egyszerre egy hatalmi harc kellős közepén találja magát, amelyet egy korrupt gyógyszeripari vezető (Anthony Hopkins) és partnere (Al Pacino) vívnak. Ráadásul Ben ebben az ügyben nem csak a becsületességét veszítheti el nagyon gyorsan, ha nem figyel.

Sir Anthony Hopkins and I at Stonehenge. Just a normal afternoon. #lovethisman

Josh Duhamel (@joshduhamel) által megosztott bejegyzés,

#misconduct #misconductmovie #jasongibson #graham #juliastiles

Jason Gibson (@thejasongibson) által megosztott bejegyzés,

Illusztráció és videók: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A csaláson túl

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2016)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)