Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagytatás, ám szerethető romantika sokadszorra – Café Society

  • TV GO
  • 2017. 03. 17., 18:05

New York-i zsidó család, szerelmi három-négy-ötszögek, középpontban egy csetlő-botló szerencsétlennel, végül pedig az elmaradhatatlan filozofikus konklúzió. Mindehhez pedig a 30-as évek jazz és bebopzenéi. És körítésképpen valami öreges, jólnevelt humor (szikrája).

Valahogy így lehetne összefoglalni Woody Allen menetrend szerinti vígjátékait, melyeket az egykor briliáns rendező kisebb-nagyobb változtatásokkal a 90-es évek vége óta menetrend szerint legyárt. Eközben pedig a legkevésbé sem csinál titkot belőle, hogy esze ágában nincs megváltania a világot, csupán azért forgat, mert enélkül talicskaszámra szedné a Seduxent. No, de hogyan éljük meg nézőként, hogy az Annie Hall-kaliberű, ultraszellemes mesterművek alkotója – némi túlzással - évről-évre ugyanazon löttyedt romantikus (vagy éppen moralizáló) filmmel zsibbaszt minket?

Nos, a helyzet az, hogy Allen – ha nem is oly színvonalon, mint fénykorában – továbbra is képes nagybetűs tartalom előállítására, a rajongói keménymag pedig a huszadik ugyanolyan produkció után sem tud ráunni védjegyszerű stílusára. A leírtak pedig hatványozottan igazak a Café Societyre. A sztori főszereplője ezúttal Bobby, a bronxi család jobb sorsra érdemes tagja, aki nagybátyjához utazik munka és kitörés reményében. A hollywoodi fejes, Phil Stern fel is ajánl neki egy alibipozíciót Bobbynak, aki első blikkre beleszeret Stern titkárnőjébe. A rámenős Bobby rá is startol Veronicára, úgy tűnik, sikerrel. Csakhogy Veronica sutyiban főnöke szeretője. És mintha ez nem lenne elég a drámához, Bobby gengszter bátyját is letartóztatják, mivel építkezések során gyakran emberi alapanyagot is felhasznál a betontalapzathoz.

Illusztráció: Lionsgate

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Café Society

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Rómának szeretettel

Színes, szinkronizált, amerikai-olasz-spanyol vígjáték (2012)

Blue Jasmine

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2013)

Bérgavallér (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2013)