Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

ZENE A TV GO-N: Neoton Família - Búcsúkoncert

  • TV GO
  • 2017. 03. 25., 10:13

Csepregi Éva: „Jó volt látni, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk (..), óriási siker volt.”

Ismételten bedobtuk kedvenc eszközünket, hogy megismerjük, mennyire ismerik a pop-fénykor egyik legnépszerűbb zenekarát, a Neoton Famíliát. Az eredmény önmagáért beszél: akiket megkérdeztünk rögtönzött felmérésünkben, mindenki az együttes legnépszerűbb dalait kezdte el sorolni: Santa Maria, Pago Pago, I Love You, Holnap hajnalig. És persze, az együttes énekesnőjével Csepregi Évával is beszélgettünk egy kicsit a múltról, a jelenről és jövőről.

Nagyon színes, sok sikerrel tarkított időszak volt a nagy pop-zenei években, rengeteg turnénk volt a zenekarral abban a 10-12 évben, amikor együtt voltunk. (Csepregi Éva – Neoton Família, 2017. március 20.)

Ennek pedig nem volt más az oka, hogy a héten – zenei sorozatunk záróakkordjaként – a Neoton Família 1998-as Búcsúkoncertjét tűztük most „műsorra”. A Sportcsarnokbeli fellépés talán legjobb pillanatait a készítők most számos érdekes, archív TV felvétellel egészítették ki azért, hogy egy kicsit jobban megismerhessük a zenekar itthoni és külföldi sikereit.

Jó volt látni, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk; főleg, hogy ott volt a másik két Éva is. Maga a koncert sok felkészülést igényelt, de óriási siker volt – és persze nagyon szomorúak voltunk a végén. (Csepregi Éva – Neoton Família, 2017. március 20.)

Forrás: MTI

Az ABBA-val tulajdonképpen kortársak voltunk, majdnem ugyanolyan felállásban játszottunk sokáig, a „magyar ABBA” elnevezés valahogy így jöhetett egy Japánban adott koncertünk alkalmával elő menedzserünktől. (Csepregi Éva – Neoton Família, 2017. március 20.)

Persze, lehet, hogy elsőre úgy tűnt akkor, hogy a zenekar felhagy a zenéléssel, de egy kisebb szünet után végül újra összeálltak az együttes tagjai 2005-ben, így a „magyar ABBA” most, idén is újabb koncertekkel, koncertsorozattal lepi meg közönségét: 2017-ben többek közt Szegeden, Székesfehérvárott, Cegléden, sőt még a Budapest Parkban is egy jót bulizhatunk a Neoton Família Sztárjaival.

A Neoton Familia Sztárjaival igazából azt a régi, igazi Neoton-érzést szeretnénk visszahozni koncertről koncertre; a dalok között ugyanúgy ott vannak a zenekar kedvenc számai is, mint az elhagyhatatlan közönségkedvencek: a 220 felett – ami mostanság nagyobb siker, mint korábban volt, a Nyár van - ami a mai napig hódít, de a Holnap hajnalig is gyöngyszeme a repetoárnak. A Barátnők is a kedvenceim közé tartozik, ezt is elővettük korábbról. (Csepregi Éva – Neoton Família, 2017. március 20.)

ZENE A TV GO-N: NEOTON FAMÍILA - A "MAGYAR ABBA" A TV GO VIDEÓTÁRÁBAN:
- Neoton Família : Búcsúkoncert
- ZENE a TV-GO-n: Neoton Familia - Neoton-varázs
- Neoton Família: Neoton varázs

Zene a TV GO-n sorozatunkat tehát Búcsúkoncerttel fejezzük be, de a korábbi epizódokat továbbra is elolvashatják itt a TV GO-n, ahol múlt héten egy újabb, érdekes zenei ábécét indítottunk, immár a legnagyobb filmzenékkel, filmzenészekkel, valamint érdekes filmekkel és történetekkel Zene a mozivásznon címen.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: A Neoton Familia a Budapest Sportcsarnokban tartotta búcsúkoncertjét. Az együttes nyolc év után állt újra össze és mondtak búcsút a rajongóknak. A képen: Pál Éva és Csepregi Éva - Földi Imre / MTI

Filmek Neked!

Neoton Família : Búcsúkoncert

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Neoton Família: Neoton varázs

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)