Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Woody Harrels-off, de már jobban van

  • TV GO
  • 2017. 03. 23., 12:30

Érdekes beszámolót tett közzé a Vulture internetes szerkesztőség, amiben Woody Harrelsont új filmjéről és életének aktuális nehézségeiről kérdezték. A hosszúra nyúlt, kissé darabos beszélgetés egy eddig talán kevésbé ismert oldaláról mutatja be a színészt. Ismerjük meg az önmagát megkövető filmcsillag kalandjait!

Manhattan, Whitby Hotel. Harrelson a pazar hajlék egyik szobájában fogadta az izgatott újságírót, akivel rendhagyó módon egy óriási kanapén elterülve beszélgetett. A pszichológus rendelőket idéző jelenetben a viszonylag alacsony hőfokon izzó színész a barátibb orcáját mutatta. Bár ki tudja mi játszódott odabent a szívében, de a válaszai közé ékelt hosszú szünetek és a rétes mód elnyújtott szóvégek a tökéletes harmónia tünetei. Az interjút egyébként a közelgő Wilson című film miatt készítették el, amiben hősünk egy megcsúszott figurát alakít.

Harrelson életrajza érdekes bejegyzéseket tartogat. Azon felül, hogy aktívan kampányol a marihuána legalizálása mellett, korábban szexfüggőségéről beszélt, de legérdekesebb kalandja még 1983-ban esett meg vele.

Colombus városában járt, mikor valami megzavarta a már említett lelki egyensúlyt, aminek hatására utcai táncikálásba kezdett, majd mániás nevetgélés közepette kiugrott a zsaruk furgonjából. Mielőtt az őt terelni kívánó rendőrök újra lefogták volna, az egyiknek gyorsan kiosztott egy apait.

Illusztráció: nbc

A legutóbbi beszélgetés során a színész bevallotta, hogy életigenlő életfilozófiája végett gyakran jár bulizni, emellett disznópörkölővel égeti a gyertyát. Iszik és könnyű drogokat fogyasztott, így kompenzálva belső feszültségeit. Elmondása szerint törekszik a józan életre, de mint tudjuk, ez nem egy könnyű folyamat.

A Wilson című film március 24-én rajtol a mozikban. Trailer és kedvcsinálók: ITT.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A hét pszichopata és a Si-cu

Színes, szinkronizált, amerikai-angol vígjáték (2012)

Az éhezők viadala

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2012)

Szemfényvesztők

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2013)

Szemfényvesztők 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)