Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megerősítjük: álomsiker A szépség és a szörnyeteg

  • TV GO
  • 2017. 03. 24., 19:30

Bizonyára szépen mutatna újabb 500 millió dollár Dagobert bácsi páncéltermében. Lelki szemeim előtt látom, ahogyan a mozijegyekből származó bevételt átpumpálják az öreg kacsa király titkos kis medencéjébe, hogy az unalmas fémpénzek mellé végre egy kis papír is jusson kedvenc fürdőjébe.

Számítások szerint A szépség és a szörnyeteg bevétele a nap folyamán elérte a félmilliárd dolláros álomhatárt. A szakma úgy véli, hogy az 1991-es rajzfilm élőszereplős verziója a következő hétvégét is a bevételi lista csúcsán tölti majd, maga mögé utasítva egy seregnyi szuperhőst és egy szeleburdi rendőrpárost. Na de mit tudunk még a kasszasiker hátteréről? Íme néhány érdekesség!

A készítők Gaston szerepére eredetileg Ryan Goslingot szemelték ki, de a színész visszadobta a lehetőséget, mert inkább a Kaliforniai álomban szeretett volna énekelni. Ezzel szemben Emma Watson a La La Land stábjának intett búcsút, hogy végre beleszerethessen egy szörnybe.

A döntés hátterében inkább egy gyermekkori álom beteljesülésének ígérete állhat, hiszen a fiatal Emma az eredeti mese nagy rajongója volt, sőt a forgatások előtt többször meg is nézte azt.

Foto: Europress / Stuart C. Wilson - Getty images

Belle (Watson), Gaston (Luke Evans) és Mrs. Potts (Emma Thompson) a való életben egy napon ünneplik szülinapjukat, mindannyian április 15-én születtek.

A készítők nem kapkodtak a bemutatóval. Az utolsó forgatási nap 2015. augusztus 27-én volt, ami nagyjából 18 hónapnyi eltolódást jelent.

A Disney számlálója szerint a film első kedvcsinálóját majdnem 92 milliószor tekintették meg a kiadás utáni első 24 óra leforgása alatt.

És igen! A Disney most is elrejtett egy Mickey egeret! Melyikünk találja megelőbb?

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Neilson Barnard - Getty images

Filmek Neked!

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

A hatalom árnyékában

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2011)

Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2013)