Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy csodálatos barátság kezdete a zombiapokalipszis közepén

  • TV GO
  • 2017. 04. 01., 08:43

A Fear The Walking Dead: Flight 462-websorozat sikere után újabb minisorozat borzolja az intrikára és zombihadra éhes kedélyeket. A Passage-t most egyben megnézheted a MoziKlubban!

Hacsak nem élt valaki egy barlangban az elmúlt hét évben, vagy nem volt túlságosan azzal elfoglalva, hogy felkészüljön egy eljövendő zombiapokalipszisre, akkor bizony ismernie kell az utóbbi idők egyik legsikeresebb túlélő-horrorját a The Walking Dead 2015-ben útnak indított társ-, illetve előzménysorozatát, a Fear the Walking Dead-et. A nagyrészt két amerikai nagyváros, Atlanta és Los Angeles környékének zombik által okozott pusztulását, valamint az ottaniak élet-halál harcát bemutató sorozatok a mai napig töretlenül a közönség kedvenceinek számítanak.

Nem csoda, ha úgy érezzük, hogy igazán soha nem kaphatunk elég zombikkal teletűzdelt rettegést. Tudja ezt a Fear the Walking Dead-et készítő AMC is, akik ezért már nem első alkalommal örvendeztetik meg a rajongókat a nagy egész történetét kiegészítő minisorozattal.

AMC

A Fear The Walking Dead: Passage tizenhat, egyenként nagyjából egy perces részben bontja ki Gabi és Sierra történetét, akik elsőre nem akarnak egymástól túl sokat, mikor a zombik által fertőzött mexikói határon egymásba futnak, mindössze némi biztonságra vágynak. Mégis egymás segítségére lesznek utalva, ugyanis egyedül Gabi tudja az utat, ahhoz a határ alatt megbúvó átjáróhoz, ami elengedhetetlen, hogy mind a ketten biztonságosabb helyre jussanak. Azonban Gabinak is nagy szüksége van Sierra zombigyilkos képességeire, hogy épségben az alagúthoz érhessen.

Persze a biztonságba vezető út előtt nem csak az élőhalottakon, de Gabi volt barátján, Coltonon is túl kell jutniuk.

A Fear The Walking Dead: Passage 16 része egybefűzve elérhető a MoziKlub kínálatában!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: AMC

Filmek Neked!

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A függetlenség napja: Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)