Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Örök élet, örök boldogság? - Örök kaland

  • TV GO
  • 2017. 04. 02., 14:23

Életünk egyik legnagyobb kérdése, amire most választ kaphatunk Hollywoodtól.

Talán mindannyian eljátszottunk a gondolattal, hogy mi történne, ha egyszer megkapnánk az örök élet, az örök fiatalság és a végtelen idő ajándékát. Ez a film is ennek a választásnak a terhét bízza ránk, hiszen - ha racionálisan végig gondoljuk, ez sokkal inkább teher, mint áldás.

Forrás: Disney Media Distribution

Így gondolja a Tuck család minden tagja, akik egy alkalommal az örök élet vizéből vettek pár cseppet magukhoz. Megállt felettük az idő. Ott vannak még Fosterék is a közelükben. Közülük Winnie Foster (Alexis Bledel), aki az időt szinte folyvást állandónak érzi, hiszen nem lehet olyan szabad, mint akár napjaink fiataljai: szülei úgy imádják, hogy szeretetükkel és aggódásukkal szinte megfojtják, így teljesen érthető Winnie szabadságvágya, aki egy sokkal szabadabb, kalandokkal teli életre áhítozik.

1914-et írunk. A lány egy nap a közeli erdőben találkozik az erdő közepén élő Tuck család egyik kedves tagjával, akik először fogságba ejtik, de ahogyan egyre jobban megismerkedik a család tagjaival – Angus-szal (William Hurt), a családfővel, Mae-vel (Sissy Spacek), az anyával, valamint a két élelmes sráccal, Jesse-vel (Jonathan Jackson) és Miles Tuck-kal (Scott Bairstow) –, úgy kedveli meg ezt a szabadabb világot, annak ellenére, hogy tudja, hamarosan haza kell térnie. Mégis a lány és Jesse között szövődő gyengéd szálak egyre jobban maradásra bírják, még akkor is, ha egy szörnyű titoknak hamarosan ki kell derülnie…

Ám a titok nem marad sokáig takarásban: kiderül, hogy a Tuck család tagjai már több mint száz esztendösek, hiszen annak idején ittak az örök élet forrásából, ami birtokukon található. Valaki viszont mintha figyelné őket, s szemet vetne erre a kincsre, amit bőséges pénzre válthatna…

Egy újabb, eddig felfedezetlen Disney-remekmű már a TV GO oldalán megtekinthető – ahogyan a sok-sok más Disney-kedvenc is elérhető

ÖRÖK KALAND MARAD MINDENKINEK EZ A FILM:
- Örök kaland

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

Örök kaland

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2002)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)