Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megérkezett az első bejelentkezés az új Mission: Impossible forgatásáról

  • TV GO
  • 2017. 04. 10., 12:15

Korábban csak annyit tudtunk az M:I 6 (ami kimondva erősen a brit titkosszolgálat nevére, az MI6-re emlékeztet) forgatásával kapcsolatban, hogy az első csapó valamikor majd idén tavasszal csattanhat el Párizsban. Most boldogan jelentjük, elcsattant!

Az már a tél végén kiderült, hogy új Mission: Impossible forgatási munkálatait idén tavaszra tervezik, majd a bejelentést kiegészítették annyival, hogy a jelenetek bizonyos mennyiségét Párizsban kívánják majd filmre venni. A hétvégén azonban az író-rendező Christopher McQuarrie megtörte a csendet, és megosztott velünk egy kedvcsináló fényképet. Sajnos a Tom Cruise-ban szegény tartalom nem árul el sokat az éppen folyamatban lévő munkálatokról, viszont elég szépre sikerült ahhoz, hogy egy pillanatra eltátsuk a szánkat. Wow!

A történetről és a szereplőkről egyelőre semmi újat nem árultak el, csupán Tom Cruise és Henry Cavill szerződtetése az, ami biztos. A film IMDb profilját április 8-án frissítették utoljára. A színészek listáján ott szerepel Rebecca Ferguson és Alec Baldwin neve is. A sztorit egyelőre nem részletezték, csupán annyi szivárgott ki, hogy a Cruise által megszemélyesített Ethan Hunt elég kemény akciójelenetek elé néz, a legdurvább mozdulatokra pedig lassan egy éve készül a színész.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Final Fantasy - A harc szelleme

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán animációs film (2001)

Az acélember

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)

Halhatatlanok

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2011)