Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Íme egy szórakoztató francia animációs sorozat a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2017. 04. 13., 12:30

Hallottál már a Zip Zip nevű rajzfilmsorozatról? Ha nem, akkor most gyorsan elmesélem neked miről van szó!

Ha van szeszélyesebb dolog az áprilisi időjárásnál, akkor az a francia humor. Jókat beszélgethetnénk Luis De Funes mimikai játékainak összértékéről, arról, hogy mennyire mondható viccesnek a Marsupilami, vagy bármelyik Asterix és Obelix epizód, és persze arról is, hogy a Taxi hányadik percében estél ki hahotázva a fotelból. Aztán itt vannak még a gyerekeknek szánt jókedvű francia animációs szériák, mint például a Kenguk, az SOS Croco, no és persze a ravasz Gazvezír, amiket bár ugyanúgy 10 éves fejjel és érettséggel néztünk, mégis egyetértő mosollyal gondolunk vissza rájuk.

Illusztráció: pinterest

Ebbe a sorba illeszkedik az érezhetően a mai nemzetközi gyerek-szülő humor sztenderdeknek megfelelő Zip Zip, amiről egyetlen rossz szót se tudok mondani. A történet erdei állatokról szól, akik megunva a vadon kényelmetlenségét álruhába bújnak, hogy beköltözve a városba új otthonra leljenek. Így lesz rókából (Washington) kutya, vaddisznóból (Sam) macska, rigóból (Suzie) kanári.

Illusztráció: Steven Universe Wiki

A Livingstone család bájosan naiv párosa azonnal befogadja az álruhás állatokat, hogy őket a legnagyobb luxusban sajátjukként neveljék tovább. A házban már lakik egy cica, Viktória, aki a jövevények szövetségese, de néha előszeretettel ugratja frissen szerzett barátait.

A készítők megkíméltek minket az előzményektől, mivel Washingtonék előéletét már a főcímben megismerjük, jelmezes cimboráink a sztoriban már adoptált állatokként jelennek meg. Az első részben az udvaron megcsúfolt és sárral összedobált róka-kutya fürdetés elől való menekülésének szoríthatunk. Abszolút nézhető, teljesen jópofa. Kontrolepizódként a 39., Kutyaévek című részt választottam, amiben a kissé eltunyult Washington megismeri a kutyaévek múlásának gyakorlati jelentését. Pánik!

A Zip Zip egy szórakoztató, és ami talán még ennél is fontosabb, értelmesen felépített rajzfilmsorozat, ami 52 db 11 perces epizódot számlál, ezeket a TV GO-n is megtekintheted.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Asterix & Obelix: Isten óvja Britanniát

Színes, szinkronos, francia-spanyol-olasz-magyar vígjáték (2012)

Marsupilami nyomában

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték - (2012)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)