Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zengjen hangosan a Leviosa – Ma van Emma Watson szülinapja

  • TV GO
  • 2017. 04. 15., 10:30

A mindenki által csak Hermione-ként megismert színésznő ezen a napon ünnepeli a születésnapját, aminek okán meg is osztunk veletek pár érdekeséget róla.

Kezdésnek mindjárt szögezzük le, hogy Emma Watson ma a 27-et töltötte be. És tudjuk, hogy nem illik egy nő korát firtatni, de ez nem is ezért érdekes, mert hát az egykori varásztanonc, még így is elég fiatal. Mi viszont jobb, ha bele se gondolunk mennyi idő is telt el azóta, hogy Emma Watsont mindössze tíz évesen, előszőr a vásznon láttuk.

Warner Bros.

Ez el is vezet minket a következő érdekességhez, ugyanis tényleg nem láthattuk az első Harry Potter-film moziba érkezése előtt másban szerepelni Emma Watsont, aki bár pár színházi darabban már feltűnt addigra, de filmben még soha előtte. Ez kifejezetten szokatlan, a legtöbb gyerekszínész egy ekkora lehetőség előtt már 4-5 filmben is bizonyítja rátermettségét kisebb szerepekben.

Emma Watson meglepően sokoldalú személyiség, akinek munkabírását sokan megirigyelnék. Ekkora pörgés közepett pedig szükség van a relaxációra, amihez az angol színésznőnek még csak külön segítséget sem kérnie, ugyanis szakképzett jóga- és meditációs tréner.

Warner Bros.

Persze ezek után azt gondolhatnánk róla, hogy oké, hogy sokat dolgozik, de biztos csak egy üresfejű színésznőcske. Nem is tévedhetnénk nagyobbat, mivel Emma Watson a Harry Potter-filmek forgatási közben sem hanyagolta el tanulmányait (nem úgy, mint Daniel Radcliffe, aki még az érettségit sem tette le), olyannyira nem, hogy 24 évesen angol irodalom szakon szerzett BA diplomát a Brown Egyetemen.

Sőt, még erre is képes volt lapot húzni, ugyanis nem elég, hogy mostanság olyan szuperprodukciókban állja meg a helyét, mint a Disney élőszereplős A szépség és a szörnyetege, de a színészkedés mellett az ENSZ női egyenjogúságért küzdő szervezetének jószolgálati nagykövetévé választották 2014-ben, és azóta is az egyik legismertebb feminista hírességként tartják számon.

Disney

De, hogy ne csak csupa sikerről és csillogásról írjunk, Emma Watson ahelyett, hogy megjelent volna a 2014-es Vanity Fair Oscar Party-ra, amire egyébként hivatalos volt, inkább aludt egy jót, majd mikor konstatálta, hogy erről már úgyis lemarad, megevett inkább egy pizzát, mint hogy késve oda rohanjon. Ha jobban belegondolunk ennél magasabb high life-ot el sem tudunk képzelni.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Warner Bros., Disney, Summit Entertainment

Filmek Neked!

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)

Egy különc srác feljegyzései

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2012)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)