Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ha csak öt dolgot akarsz tudni a Halálos iramban 7-ről, akkor ez az öt legyen az

  • TV GO
  • 2017. 04. 12., 14:00

Miközben A Halálos iramban nyolcadik része a mozikban, az azt megelőző hetedik epizód a TV GO-n landolt. Ennek örömére összeszedtünk nektek pár érdekességet a Halálos iramban 7-ből.

1, Denzel Washington inkább passzolt. Eredetileg ő játszotta volna Brian O’Conner életében felbukkanó apafigurát, de Washington inkább visszautasította a felkérést, így a szerepet végül Kurt Russell játszotta el a filmben.

Universal Studios

2, Két testvére helyettesítette a hirtelen elhunyt Paul Walkert. A színész halálához vezető események után, a készítők bejelentették, hogy az általa megformált kartert inkább nem ölik meg, hanem visszavonultatják, hogy a jövőben is készülhessen film a franchise égisze alatt. Ehhez azonban kellettek olyan emberek, akik hasonlítanak Walkere, így adott volt, hogy két testvérét, Calebet és Cody-t használják a maradék jelenetek felvételére.

3, Iggy Azalea egy rövid szerepre beugrott a filmbe. Az ausztrál rapper, aki a film forgatásakor éppen a fellegeket ostromolta a zenéjével, de ha ez túlzás is, akkor is egy halom tinédzser rajongását tudhatta magáénak, is szerepel a Halálos iramban 7-ben. Igaz mindössze két sor erejéig, de azt 16 órán át vették fel vele.

A SOROZAT EGYÉB RÉSZEI:
- Halálos iramban
- Halálosabb iramban
- Halálos iramban - Tokiói hajsza
- Halálos iram
- Halálos iramban: Ötödik sebesség
- Halálos iramban 6

4, Nem tudtad, de irigy vagy Vin Diesel lányára. Mármint azon túl, hogy az édesapja az egyik legmenőbb és leggazdagabb akciósztár a világon. Biztos sokan emlékeztek arra a piros 1970-es Chevy Chevelle SS454-re, amit Diesel karaktere vezet a naplementébe az első film végén. Felejthetetlen jármű. Majd újra megjelent 2009-ben a negyedik filmben is. Aminek a forgatása közben nem más született meg, mint Diesel lánya, Hania Riley, aki ennek örömére meg is kapta édesapjától a rendkívül ritka autót. Már csak pár év és vezetheti is.

pinterest.com

5, Egy ponton a stúdió leállította az autós kaszkadőrjeleneteket. A Universal egyik felelőse inkább lefújt több felvételt is, mert féltette a filmben résztvevők életét. Ez leginkább egy, kifejezett jelenetnek volt köszönhető. Ebben egy sárga Chevelle kapott volna defektet versenyzés közben, mindezt a versenyen szurkoló statiszták mellett. Ha belegondolunk ez csak úgy ezerféleképen vezethetett volna katasztrófához.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal Studios, pinterest.com

Filmek Neked!

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

10 dolog, amit utálok benned

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1999)