Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A tapló félisten és a hercegnő - Vaiana

  • TV GO
  • 2017. 04. 14., 11:11

Ugye, mindenki emlékszik a modemes internet fénykorának videócelebjei közül Israel „IZ” Kamakawiwo’ole-ra? Ha netalántán a név nem mondana semmit: ő volt a lamantin méretű hawaii fazon, aki egy szál ukulelével, negédes hangon adta elő a Somewhere Over The Rainbow-t.

Nos, IZ – kimondva-kimondatlanul - immár animációs figuraként is életre kelt Maui fedőnéven, és a Disney univerzum egyik legszerethetőbb karakterévé avanzsált. És miért az egyik legszerethetőbb? Mert bájos suttyóságával alapjaiban semmisíti meg azt a giccsáradatot, mely normális esetben a rózsaszín pillecukorral bevont Disney-mozik elmaradhatatlan velejárója. És neki köszönhetően a Vaiana azok számára is élvezhetővé válik, akik toronymagas cinizmusfaktoruk jóvoltából be vannak oltva a cuki gyerekfilmek ellen. Pedig – ha az ő szemszögükből nézzük - a Vaiana is meglehetősen vészjóslóan indul.

Forrás: Disney

A címszereplő ugyanis egy hercegnő, aki hasonló helyzetben van, mint Akeem az Amerikába jöttem című klasszikusban: történetesen mindene megvan, és komfortos üvegbúrában tartják. És persze figyelmeztetik: eszébe ne jusson a zátonyon túlra merészkedni, ott ugyanis a sötétség uralkodik, mióta Maui félsten ellopta Te Fiti, az anyasziget szívét. A kishölgy viszont hajóra száll egy újabb telitalálat karakter, egy debil kakas társaságában, hogy felkutassa Mauit, aki olyannyira félelmetes jelenség, mint egy medvés kesztyűsbáb. Ellenben egy önimádó tuskó, akinek esze ágában sincs asszisztálni Vaiana kalandjaihoz...

Illusztráció: Disney

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

A varázslótanonc

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)