Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 7. hét

  • TV GO
  • 2017. 04. 17., 09:30

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

A Bourne ultimátum (április 17 - 30.)

A nyakas titkosszolgálat nem tanulta meg a leckét, és tovább folytatja az önmagát kereső Jason vegzálását. Mivel a városi autózás dodzsem-bajnoka nem, hogy olcsón, de drágán sem adja az életét, önvédelemből interkontinentális rombolásba kezd, mint ahogy már sejthetjük, hiába…

Barney Thomson legendája (április 17 - 30.)

Barney Thomson – egy esetlen, félénk borbély – kétségbeesetten középszerű életet él. Belesimul a környezetébe a munkahelyén és otthon is és képtelen kitörni a húszéves mindennapos kerékvágásból. Azonban nincs az az unalmas élet, amit ne lehetne megfűszerezni egy véletlen gyilkossággal, egy megháborodott pszichopatával és egy szépen csomagolt húsokkal teli fagyasztóval. Barney Thomson teljesen érdektelen élete arról szól, hogyan gyorsuljon 0-ról 100-ra öt másodpercen belül, ahogy belép a sorozatgyilkosok groteszk és viccesen abszurd világába. Robert Carlyle fenomenálisan humoros rendezői debütálása, a főszerepben Emma Thompsonnal és Ray Winstone-nal.

A kolónia (április 24. - május 7.)

Az 1973-as chile-i puccs idején egy fiatal nő (Emma Watson) kétségbeesetten indul elrabolt aktivista barátja keresésére. AA puccs egyet jelentett Augustus Pinochet felemelkedésével. Danielt (Daniel Brühl) Pinochet emberei a hírhedt Colonia Dignidadhoz viszik, egy szektához, ahonnan még senki nem szökött meg.


Illusztráció és videók: 2017 NBCUniversal All Rights Reserved

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)