Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mesékben is jók vagyunk! – A TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 04. 18., 12:30

Aranyhaj és a nagy gubanc (amerikai animációs film, 2010, 12+)

Ez volt az 50. animációs Disney-film, így nem csoda, hogy a stúdió aranytallért nem sajnálva vágott neki a nagy kalandnak. A szolid 260 millió dolláros költségvetésével Aranyhaj lett a kor legdrágább animált hercegnője. Mi több, valószínűleg a legerősebb nyaki izomzat is az övé, hiszen a fanatikusok számításai szerint a lány hajtömege mintegy 4,2 kg-ra tehető. Aranyhaj Nyanya Banya fogságában nevelkedik, míg egy napon úgy dönt, hogy lelép az őt fogva tartó toronyból. Tervében segíti őt a birodalom banditája, akinek számára létkérdés az együttműködés, mivel az egész királyi őrség a nyomában van. A kislány látni akarja a lámpások reptetését, a fiú pedig vissza akarja szerezni a jól eldugott zsákmány koronát. Családi titkok, akció, ármány és intrika 100 percben!

Kalózok! A kétballábas banda (angol-amerikai animációs film, 2012)

Ha eleged van a milliárdos stúdiók szétanimált hőseiből, akkor a gyurmából született kalózok története remek választás lehet a számodra! Kalóz Kapitány karrier gondokkal küzd, de legalább magánélete tökéletesen rendben van, legénységével a legnagyobb harmóniában szeli a végtelen tenger habjait. Egy nagy dobás kell még! Pont olyan, mint amilyen a térség kalózait lázban tartó Az év kalóza-díj elhódítása. Az erős konkurenciával vívott mondvacsinált balhékon, illetve a végső sikerig vezető számtalan kalandos helyzeten keresztül megismerhetjük a tengeri gazfickók életét és társadalmi berendezkedését, valamint feloldódhatunk 1837 lebilincselő hangulatában. Ja, és Polly a legkirályabb papagáj még akkor is, ha igazából dodó!

Tom és Jerry - A varázsgyűrű (amerikai animációs film, 2012)

Egy magányos ház derengő pincéjében próbálja elsajátítani a varázsló tudományok legnagyobb titkait az ifjú Chip. A fiúnak dolga támad, ezért távollétében Tomra bízza varázsűrűjét. Egy ártatlan baleset miatt az aranykarika Jerry fejére szorul, amit sikertelenül próbálnak leoperálni az egérke fejéről, ezért elindulnak Chip után a városba. Miközben a megoldást keresik, állandóan bajba keverednek. Kalandjaik során összefutnak régi barátokkal és ellenfelekkel, így bőven kijut a csínytevésekből és persze a véget nem érő kergetőzésből!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Kalózok! A kétballábas banda

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2012)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)