Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Harmónia Shaun állatfarmján

  • TV GO
  • 2017. 04. 20., 13:00
  • Animáció

Valahol egy angliai gazdaságban megvalósult mindaz, amiről egy háztáji csak álmodhat! Játékok, kalandok, stabil életkörülmények és egy közösség, ami jóban rosszban egy csapat marad. Üdvözöllek Shaun világában!

Van egy farm, ahol annyira tökéletes minden, hogy ha tehetném, gyapjat növesztenék és bégetni tanulnék, hogy majd állatpolgárságot igényeljek a techno zenére kertészkedő gazda birtokán. Bárány lehetnék egy olyan csodálatos legelőn, ahol társaimmal együtt focizhatnék egy fej káposztával, vagy kicselezve a ránk felügyelő kutyát oltári házibulit csapnánk a gazda házában. Micsoda élet lenne!

Shaun bárány egy talpraesett figura, amolyan csoportvezető féle, a bárányság feje, aki minden csínytett felbújtója. Barátai gyakorlatilag bármit megtesznek, amit kitalál, így a rend éb(eb)er őrének mindig akad valami tennivalója. Ott vannak még a falon túl élő rosszcsont szomszéd malacok, akik állandóan rosszban sántikálnak, de különösebben nem veszélyeztetik a bárányok legelőjét. Ebben a sorozatban mindenki szerethető, és ami a legjobb, hogy felnőttként sem fogjuk az arcunkat tépkedni, ha leülünk a TV GO elé néhány epizód erejéig.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Animáció

Filmek Neked!

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A függetlenség napja: Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)