Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

20 éves vér, kígyó és kapcsolat

  • TV GO
  • 2017. 04. 19., 11:45

Ezeket a filmeket (is) imádtuk 1997-ben.

Sorozatunk korábbi fejezetében már megemlékeztünk Leonardo DiCaprio és Kate Winslet vízbe fagyott szerelméről, Will Smith és Tommy Lee Jones galaktikus megmozdulásairól, majd némán tisztelegtünk Anglia legszőrösebb mellkasa előtt. Na de lássuk, miket köszönhetünk még 1997-nek!

Illusztráció: popabble

Anakonda

Énekesnői pályafutása előtt nem sokkal Jennifer Lopez még egy félelmetes kígyóval hadakozott a sűrű Amazonas vidékén, miután őt és társát (Ice Cube) egy őrült tudós elrabolta. Az erdőség 16 méteres királya már sok kalandort megzabált, de természetfilmesek még aligha kerültek proteinben gazdag étrendjébe. A film 45 millió dollárból készült és csaknem 136-ot termelt vissza a készítő Columbia Pictures számlájára. Vajon mi kerülhetett ennyibe? Például a CGI! Egyetlen másodpercnyi animált kígyó elkészítése 100 ezer dollárt emésztett fel. No és persze ne feledjük az egzotikus forgatási helyszíneket sem, a legtöbb ilyen jelenetet egy dél-amerikai folyón forgatták le.

Illusztráció: fanpop

Kapcsolat

Dr. Ellie Arroway a nevelt tudósok soraiból érkezett a szakmába, akinek legfőbb feladata a földön kívüli intelligencia keresése. Magányos feladat, nem de? Egy szép napon aztán váratlan rádióüzenet érkezik a mintegy 26 fényévnyire, a Lant csillagképben ragyogó Vega csillag irányából. Az jelsorozat egy minden eddiginél hatékonyabb űrmasina tervrajzát hordozza, amit gyorsan megépítenek, majd némi kavarodás után annak egy verzióját felhasználva egy Einstein-féle féregjáraton keresztül létrejön a nagy találkozás, amit a kormány emberei természetesen letagadnak. A filmben láthatjuk a fiatal Jodie Foster és Matthew McConaughey játékát is.

Illusztráció: pinterest

Tudom, mit tettél tavaly nyáron

Ryan Phillippe, Freddie Prince Jr., Sarah Michelle Gellar és Jennifer Love Hewitt együtt a tökéletes tinédzser horrorban! A fiatalok az érettségi bankett utáni buliból hazamenet elgázolnak egy figurát, akinek holttestét, pontosabban éppen feltámadó testét bedobják a tengerbe. Egy év múlva érkezik a rejtélyes üzenet… „Tudom mit tettél tavaly nyáron!”

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

A Wall Street farkasa

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2013)

Az igazság ára

színes, szinkronizált, amerikai dráma (2011)

A hódkóros

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2011)

Parker

Színes, feliratos, amerikai krimi (2012)