Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az örök mellékszereplők – Mike Starr

  • TV GO
  • 2019. 08. 13., 17:37
  • Örök mellékszereplők

Az underground kultúrában járatos egyedek számára Mike Starr nem jelentett mást, mint azt a zenészt, aki a zenetörténet legsúlyosabb, drogok által ihletett lemezén basszusgitározott. (Gy.k.: Alice In Chains – Dirt) Ő azonban fénykorában egy vézna, rokonszenves, jóvágású figura volt.

Nos, az azonos nevű színész ennek szeges ellentéte: Starr karakterei általában hájas mocsári taplók, tartózkodási helyük az ügyvédi irodák, a rendőrörsök vagy a bronxi sztriptízbárok. Kedvenc táplálékuk a kék cukormázas fánk vagy a disznósajtos klubszendvics, mely nélkül száz métert nem képesek megtenni. Két nagy szenvedélyük az alkohol és a nők, bár ezek közül általában egyikhez sem jutnak hozzá ingyen. Starr filmes karrierje a hetvenes évek végén kezdődött, filmorgráfiájának első jelentősebb darabja a Woody Allen-féle A rádió aranykora volt, majd a New York-i történetekben is felbukkant. Aztán játszott hombárfejű gengsztert a Nagymenőkben, ám első illusztris szerepét a Lángoló jégben kapta meg.

Ő volt kocsmában kötekedő, indiánabuzáló sutyerák, akit Seagal mackó vallási vezetőket meghazudtoló módon, kézrepacsival vett rá, hogy értékelje át életét. Aztán jött az Ed Wood, ahol zs-kategóriás filmproducerként gyalázta le Johnny Deppet, majd a Dumb és Dumber, ahol a két szolid főszereplő jóvoltából hamburger általi halált hal. Feltűnt továbbá Az utolsó dobásban, a Nem írnek való vidékben, A Fekete Dáliában, és legutóbb a különösen kifinomult Tapló télapó 2-ben. Starr mellesleg 192 centis testmagasságával idomul súlyához is, nem meglepő, hogy első filmszerepe előtt - Chazz Palminterihez hasonlóan - részeg legénybúcsúsok képét modellezte át különféle elitista szórakozóhelyeken. És bár nem kifejezetten művészcsaládból származik (apja feldarabolt szarvasmarhákat pakolt, anyja kiskereskedelmi alkalmazott volt), nem ő az egyetlen színész a famíliában: Beau nevezetű öccse szintén jó néhány moziban feltűnt, és persze szintén senki nem képes neve alapján beazonosítani őt.

Illusztráció: YouTube

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Kategóriák: Örök mellékszereplők

Filmek Neked!

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Graffaló és barátai

Színes, magyarul beszélő, angol-német családi animációs film (2009)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)