Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tengerre lányok – de csak óvatosan minden félistennel…

  • TV GO
  • 2017. 04. 19., 15:03

Megérkezett Vaiana, a tenger amazonja! Igazából mindegyikőnk volt már úgy, hogy néha legszívesebben elszökne, és megvalósítaná önmagát a tengeren vagy éppen egy lakatlan szigeten. Nos, Ő megtette…

Még a mai napig úgy vannak a tudósok kerek e nagyvilággal, hogy még mindig találnak ismeretlen zegzugokat, amit talán csak évezredekkel ezelőtt hajózhattak be esetleg az akkori világ legjobb tengerészei, ám mára ezek nagy része ismét elfeledetté vált. Az egyik ilyen terület az Óceánia végtelen világa, ahol még sok-sok sziget vár újbóli meghódításra.

Mielőtt félreértés esnék, tisztáznánk: nem földrajzórákat indítottuk. Csupán bemutattuk azokat a helyszíneket, ahová korunk egyik igen kalandvágyó és vakmerő tinédzsere indul népének megmentésére. Küldetése persze számtalan veszélyt hordoz magában, ám útja során megismerkedik az elsőre kissé nyers és faragatlan félistennel, Mauival, aki szárnyai, oltalmazó szárnyai alá veszi a lányt – és nem mellékesen, hogy egy igazi kalandort faragjon a szépségből.

Forrás: Disney Media Distribution

Együtt indulnak a nyílt óceánnak, de az út nem szűk markú – legalábbis ami a történéseket illeti: hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe közösen, s szép lassan, ősei küldetésének teljesítése közben rátalál arra, amire az életben mindannyiunknak rá kell leljünk: saját magára. Keresett kincs ez, s olyan izgalmas események közepette ismeri meg önmagát, melyekre egy életre szóló utazásként tekinthetne mindenki…

Válaszd Te is ma estére a tavaly debütált új Disney-kedvencet, de ha további kalandokra is kapható lennél, lapozd fel hétvégi Disney-sorozatunkat, mely hasonló élményekkel és utazással kecsegtet.

A DISNEY LEGÚJABB FILMJE:
- Vaiana
- A tapló félisten és a hercegnő - Vaiana
- Vaiana aka. Moana hamarosan a mozikban!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Disney Media Distribution

Filmek Neked!

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)

Jumanji - Vár a dzsungel

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

A függetlenség napja: Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2016)

Apavadászat

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)