Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ilyen volt Demi Moore szolid kis garzonja

  • TV GO
  • 2017. 04. 24., 12:55

Közösségi élményeink alapján elmondhatjuk, hogy Budapesten nehéz olcsó, de vállalható albérletet találni, korrekt árú ingatlant vásárolni pedig csak a legügyesebbeknek sikerül. Tényleg, ez akár a Mission: Impossible 7 egyik történeti szála is lehetne! Tom Cruise küldetését a magas budapesti árak nehezítik. Ha azt gondolod, hogy a sztároknak nincsenek lakásproblémáik, akkor van egy keserédes jó hírem: vannak.

A roswelli születésű Demi Moore még 1987-ben mondott igent akkor vélt élete párjának, Bruce Willisnek. Házasságuk során három gyermekük született, akiket akár külön házakban és lakásokban is felnevelhettek volna, hiszen az együtt töltött 13 évük alatt nem egy csinos ingatlant vásároltak.

Illusztráció: pinterest

Ezek közül az egyik kifejezetten ragaszkodónak bizonyult, hiszen a New York egyik pöpec negyedében található luxus lakást csak most sikerül elpasszolni. Moore és Willis még 1990-ben fektettek 7 millió dollárt a három emeletes, öt fürdőszobás, három hálószobás csodakomplexumba, amit aztán 75 millióért hirdettek meg. A győztes végül 45 millióból megúszta. Most pedig beszéljenek a képek!

Illusztráció: pinterest

Illusztráció: pinterest

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Foto: Europress / Andrew Toth - Getty images

Filmek Neked!

Charlie angyalai: Teljes gázzal

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2003)

LOL

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)

Eladó a családom

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2009)

Krízispont

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2012)