Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kutya kalandok – a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 04. 25., 07:30

Reszkessetek kutyaütők! (amerikai családi film, 2013, 6+)

Nem véletlenül lehet ismerős a cím, hiszen az Asylum ezzel a remekkel a Reszkessetek, betörők! című nemzeti szerelemfilm előtt kívánt tisztelegni. A Conley család elugrik a Nagyihoz egy kis karácsonyozásra, ahová a kutyákat idén nem vihetik magukkal. Az otthon hagyott kutyusok életét azonban három karácsonyra szakosodott tolvaj keseríti meg, akik el akarják lopni az ünnepi ajándékokat. Csont és Colombus azonban szembe száll a gonosz férfiakkal, és jól odapörkölnek az orruk alá. Talán jobban, látványosabban és ügyesebben, mint annak idején Kevin. A film húzóneve Kevin Sorbo, akit a 90-es években a Herkules című sorozatból ismerhettünk meg.

Illusztráció: pinterest

Susi és Tekergő (amerikai animációs film, 1955)

Az eredetileg 1955-ben bemutatott történet 1997-ben érkezett meg a magyar mozikba. Ez volt a Disney 15. animációs filmje. Az 1909-ben játszódó mese a gazdái által hercegnőként kezelt spániel Susi és az utca király Tekergő lassan szövődő szerelmi románcát dolgozza fel. Érdekesség, hogy a legendássá vált spagettis jelenetet eredetileg ki akarták hagyni a filmből. A Susi és Tekergő a második résszel együtt megtekinthető a TV GO-n!

Vörös kutya (ausztrál-amerikai családi film, 2011, 12+)

A Vörös kutya egy igaz történeten alapuló film, ami az 1970-es évek Ausztráliájában játszódik. Vörös kutya egy gazdi nélküli csavargó, akit egy zűrös bányászfalu közössége fogad örökbe. A helyiek közül választ magának egy gazdát, akit a maga kis eszközeivel összeboronál a bánya titkárnőjével. A tökéletes életet a férfi váratlan halála zúzza szét. Az egyedül maradt Vörös kutya hűséges gyásza során bejárja a fél kontinenst, hogy megtalálja eltűntnek hitt emberét, de az éveken át tartó kóborlás után kénytelen lesz elfogadni, hogy John már halott. Vörös visszatér a városba, ahol igazi közösségi ebként segíti az emberek életét. E drámai történet köröket ver a hasonló értékeket magáénak tudó Lassie kalandjaira, így ajánljuk mindenkinek, aki egy szívmelengető drámán keresztül tapasztalná meg a kutyák semmihez se fogható természetétét.

Illusztráció: fanpop

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Susi és Tekergő

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1997)

Susi és Tekergő 2. - Csibész, a csavargó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2001)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)