Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Énekverseny a sztárok között a TV GO-n!

  • TV GO
  • 2017. 04. 25., 11:31

Biztosan már mindannyiunk megnézett egy jó pár tévés tehetségkutató versenyt, de igazából arra, ami decemberben érkezett a mozikba, arról még mi sem álmodtunk…

Hogy miért? Gondoljuk csak végig: az Illumination által készített, tavaly év végén debütált filmben ugyanis nem emberek, hanem állatok kelnek versenyre a legjobb hang díjának elnyeréséért… pontosabban mégis csak emberek: a színészek… vagy: igazából nem is tudjuk, döntsétek el Ti, de előtte nézzük is a versenyzőket!

Forrás: Universal

Férfiszerepek az állati showban

A film legnagyobb főszereplőjét, az eredetileg patinás színházat ajándékba kapó koala mögé a sármos Matthew McConaughey bújt. Buster Moon ötlete volt ugyanis az állati tehetségkutató, de valahogy minden elcsúszik azzal, hogy a fődíj összegét egy véletlen során $1000-ról $100000 növelik. McConaughey amúgy kicsit érdekes helyzetben volt, mert az állati szerep mellett még egy animációban, a Kubo és a varázshúrokban, valamint két filmben, az év elején vetített Aranyban és a hamarosan debütáló, A setét torony című moziban is szerepelt – utóbbiban Idris Elba oldalán.

Aztán ott van a Sausage Party (Virsliparti) Nick Krollja is, akinek Gunter, a malac szerepe jutott, büszkén áll ki a rivaldafénybe énekelni flitteres, csillogó „tréningruhájában”. Kroll amúgy most a Loving című házassági drámában és a My Blind Brother című filmben is szerepel.

Az állati dögös (vagy dögösen állati) énekesnőkről

Míg a filmben egy már-már betegesen félénk elefántot Tori Kelly, a vagány, punk sündisznót Scarlett Johansson, addig a sokgyerekes, 25 kismalaccal rendelkező anyakocát – Rositát – Doktor Szöszi, azaz Reese Witherspoon alakítja. Igazából nem is tudjuk, hogy bármelyikhez is kössünk-e bármiféle magyarázatot, hogy miért pont Ők kapták meg a szerepeket, de azzal szerintem nem célzunk mellé, ha azt mondjuk, hogy kissé meglepődtünk ennek kapcsán.

Egy viszont száz százalékig biztos: a héten Ti dönthetitek el, hogy melyik szereplő nyerte meg az énekversenyt – ha persze megnyerte valójában bárki is, hiszen a TV GO kínálatában éppen április utólsó hetében érkezik meg a sokszor megnevettető, sokszor pedig igencsak szívbe markoló történet.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal

Filmek Neked!

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Nagyfiúk

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)