Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Még halálosabb lesz a még több iram

  • TV GO
  • 2017. 04. 25., 14:20

Miután a Halálos iram 8-ik része őrülten sok pénzt hozott a Universal konyhájára nem csoda, hogy azon gondolkodik a stúdió, hogy hogyan tudna még több zöldhasút kicsikarni az autópornó szerelmeseiből.

A Variety legalábbis úgy tudja, hogy a Halálos iramban főbb szereplői spin-off filmet kapnának, amit a franchise házi forgatókönyvírója, Chris Morgan jegyzene, szokás szerint. A fő történeti szállat kiegészítő kalandnak Dwayne Johnson, Jason Statham és Charlize Theron lennének a főszereplői. A sztori elméletben annyi lenne, hogy a fentiek közül a két pasi jól összefogna, hogy a harmadik nyomába eredjen, mivel a stúdió úgy értékelte, hogy Theron, mint gonosz még nem fáradt el, sőt kifejezetten sok lehetőség lakozik még a karakterben.

A halálos iram spin-off azonban még nincs kőbe vésve, ugyanis a Variety azt is tudni véli, hogy még senki sem kötelezte el magát a produkció mellett. De miután a Halálos irmaban 8 globális bevételei már meghaladták a 900 millió dollárt, sőt Észak-Amerikában a hétvégén 38,7 millió dolláros bevételével ismét a kasszasikerlista élére került. Úgy gondoljuk a elég jó esélyei vanna a filmnek, hogy elkészüljön.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Universal

Filmek Neked!

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol fantasy, családi kalandfilm (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)