Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Függöny fel, kezdődjön az állati tehetségkutató!

  • TV GO
  • 2017. 04. 26., 15:42

Végy egy állatokkal teli várost, válaszd ki a legmenőbb énekeseket hozzá – ja, és mindezt egy animációs film formájában: megérkezett a TV GO-ra az Énekelj!

Ha már nagyon elegünk van a mindennapokból, akkor minden bizonnyal már csak egy állati film segíthet, amiben most Buster Moon, a kissé zsivány, de örök optimista, színiigazgató koala lesz vezetőnk.

Forrás: NBCUniversal

Az ember néha úgy érezheti, hogy elhagyja szerencséje, ám általában ekkor szokott érkezni a mentő ötlet, amivel talán kikászálódhatunk a slamasztikából. Buster is erre alapoz, amikor próbálja megmentei színházát a totális anyagi csődtől és összeomlástól, ám ötletében valami mégis félrecsúszik valami: a gikszer ott következhet be, amikor az újonnan elindított produkció fődíjának egy véletlen folytán $1000 helyett nem kevesebb mint $100000-t ajánlanak fel.

Így rendezi meg a világ legnagyobb énekversenyét, melynek mezőnyében öt kiemelkedő tehetség jelenik meg a színen: egy egér, akinek a hangja és a modora is simulékony; egy félénk tini elefánt, akinek hatalmas a lámpaláza; egy túlhajszolt anya, aki 25 kismalacot gondoz; egy ifjú gengszter gorilla, aki szakítani akar a kétes családi múlttal; és egy punk-rock tarajos sül, aki az arrogáns pasiját igyekszik lerázni magáról.

Forrás: NBCUniversal

Remény, hit egy szebb és teljesebb, boldogabb jövő reményében – még akkor is, mikor minden veszni látszik: ez a Sing!, ami most megérkezett a TV GO-ra is. Mikrofonra és énekestudásra fel!

SING! - ÉNEKELJ VELÜNK A TV GO-N!:
- Énekelj!
- Énekverseny a sztárok között a TV GO-n!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: NBCUniversal

Filmek Neked!

Énekelj!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2016)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Gru 2

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)