Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Húsvét után is fitten, futásra készen

  • TV GO
  • 2017. 04. 29., 09:52

Még most sem késő elkezdeni a nyári kondi létrehozását a TVGO-val, ráadásképpen még díjmentes is május 15-ig!

Bár már egy-két nyáriasabb héten, hétvégén túl vagyunk – sőt egy kellemetlen, hideg meglepetésen is, de futóversenyek még mindig bőven akadnak, melyekre akár a TV GO-val bárhol és bármikor díjmentesen felkészülhetsz.

Az áprilisi Vivicittá a brit Dan Nash és a magyar Staicu Simona pályacsúcsával véget ért, Szegeden és Pécsett még bizonyíthatnak a futás szerelemesei, ugyanis május 13-án és 14-én ott is eldördül a rajtpisztoly. Ám ezekre fel kell készülni, mivel fontos a megfelelő kondíció. Egy szakoldal kiemeli, hogy nem csupán a futás élményéért és látványáért kell különféle gyakorlatokat elvégeznünk, hanem a sérülésveszély elkerülése is fontos szempont.

A TVGO-n olyan videoválogatás érhető el a fenti időpontokig díjmentesen, amely nem csupán szinte teljeskörű edzésprogramot biztosítanak a felkészülés elősegítéséhez, hanem amelyeket akár tableten vagy mobilon is megtekinthetők.

Folytatódjon a futószezON a TV GO-val: edzőcipőt fel, és irány a természet!

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Edzés FUTÓKNAK

Színes, magyar aerobik film (2016)

Jégvarázs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)