Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Samuel L. Jackson még mindig kívülről fújja a Ponyvaregény-monológját

Samuel L. Jackson még mindig kívülről fújja a Ponyvaregény-monológját

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 06. 16., 11:30

Húsz éve mutatták be a Ponyvaregényt, amelyben Samuel L. Jackson Jules-t, az infantilis bérgyilkost alakította, aki Ezékiel próféta könyvéből szavalt el előszeretettel és fejből egy passzust, mielőtt golyót repített a célszemélyekbe. A vérfagyasztó monológot a filmben többször is elsüti, majd a sztori végén töredelmesen bevallja, hogy fogalma sem volt a szöveg értelméről, egyszerűen csak jó tökösnek gondolta.

Samuel L Jackson a BBC-n futó Graham Norton Show-ban most bebizonyította, hogy még mindig tökéletesen emlékszik a kultikussá vált monológra, és némi hidegrázós aláfestő zene kíséretében elő is adta, a nézők és a másik sztárvendég Keira Knightley nagy örömére. A Ponyvaregény húsz évvel ezelőtt Arany Pálmát nyert Cannes-ban, ezért idén Quentin Tarantino és Uma Thurman jelenlétében újra levetítették a fesztivál tengerparti mozijában.

Filmek Neked!

Zambézia

Színes, magyarul beszélő, dél-afrikai animációs film (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csillag születik

Színes, magyarul beszélő, amerikai zenés film, filmdráma (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)