Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Felépítették legóból a Grand Budapest Hotelt

Felépítették legóból a Grand Budapest Hotelt

  • Lavicska Zsuzsanna
  • 2014. 06. 16., 13:19

Hetvenkét napon keresztül, ötvenezer legódarabka felhasználásával készült Wes Anderson meseszerű patinás szállója, a Grand Budapest Hotel legóváltozata. A makettet a film forgalmazója rendelte meg, és a hétvégén ki is állították Los Angelesben.

Monsieur Gustave (Ralph Fiennes) birodalmának felépítésén egy egész kis csapat dolgozott, és végül sikerült egy Wes Anderson aprólékosan kitalált fantáziavilágához méltó, részletgazdag művet létrehozni. A több mint két méter magas és majdnem ugyanilyen széles épület díszes homlokzata mellett, figyelmet fordítottak az üvegház, a cirádás szaletli, a parkok és az apró padok kidolgozására is.

A Grand Budapest Hotel legóépítkezéséről készített videón gyorsítva láthatjuk, ahogy alakul a makett, majd az utolsó simításokra megérkezik a filmben Zerót, a lobbi fiút alakító színész, Tony Revolori is, aki elhelyez néhány legóbukszust a szálló bejáratához.

Filmek Neked!

A Lego-kaland

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-angol animációs vígjáték (2014)

Anyegin

Színes, magyar tévéjáték (1990)

Harry Potter és a félvér herceg

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2008)

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai kalandfilm (2010)