Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nézz Universal filmeket féláron! 8. hét

  • TV GO
  • 2017. 05. 01., 12:40

Most egyes Universal filmeket féláron találtok meg a TV GO-n és a Telekom TV Videotékában. Mutatjuk a részleteket!

Minden héten a Universal Stúdió által forgalmazott filmeket kölcsönözhettek ki a TV GO-n vagy a Telekom TV Videotékájából féláron. Az aktuális heti ajánlatot megtaláljátok Filmek féláron! menüpontunk alatt a TV GO-n vagy a Videotéka felületén.

Keressétek minden héten Universalos ajánló cikkünket, ahol exkluzív videókat és képeket találtok az aktuális féláras filmekről!

Központi Hírszerzés (május 1 - 15.)

Bob (Dwayne Johnson), a középsuli egykori lúzere régi barátjának, az iskolás évek nagymenőjének, Calvinnak (Kevin Hart) a segítségét kéri, hogy együtt megoldjanak egy szigorúan titkos CIA ügyet. Az egykor menő, de mostanra egy sima könyvelővé szürkült Calvin pedig csak az első felé száguldó golyó látványától döbben rá, mibe is keveredett. A két barát kémkalandja nem csak eszeveszett, de elég veszélyes is. Persze pont ezért szórakozunk mi olyan jól rajta.

A Bourne-hagyaték (május 1 - 15.)

A nagysikerű trilógia után, a Bourne-univerzumot kiszélesítő film nem egy egyszerű folytatás. Sokkal inkább egy spin-off, aminek köszönhetően a készítők oldalirányban mozdulhattak el, hogy így megismerkedhessünk Aaron Cross (Jeremy Renner) karakterével. A rajta elvégzett gyógyszerkísérleteknek köszönhetően szinte természetfeletti érzékekkel rendelkező ügynök lába alatt akkor lesz forró a talaj, mikor a Jason Bourne (Matt Damon) által véghezvitt tettek miatt megsemmisítésre jelölik ki őt és társait is.

Warcraft: A kezdetek (május 8 - 22.)

Ork harcosok tömegei özönlik el Azeroth birodalmát, ahol a békés embereket felkészületlenül éri a félelmetes erejű megszállók felbukkanása. A háború már az első pillanattól fogva elkerülhetetlen az emberek és az orkok között, főleg, hogy utóbbiak gyilkos feketemágiája megköveteli az ártatlanok tömegeinek áldozatát. Emiatt látszólag elkerülhetetlen, hogy legalább az egyik fél totálisan meg ne megsemmisüljön. Azonban az ork Durotan (Toby Kebbell) és az ember Anduin Lothar (Travis Fimmel) esélyt kap, hogy megmentsék népeiket.

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Központi hírszerzés

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2016)

Warcraft: A kezdetek

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)