Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Öngyilkos, önveszélyes emberiség - a TV GO heti ajánlója

  • TV GO
  • 2017. 05. 02., 19:00

Heti ajánlónkban vészmadárkodás helyett filmes segítséget kínálunk.

Halbalhé (maláj-kínai animációs vígjáték, 2011)

2011-ben született egy rajzfilm, amit maga a maláj kormányzat is támogatott, így talán nem fáj annyira, hogy a 4 milliós költségvetésnek csupán a töredéke került vissza a készítőkhöz. Lehet, hogy a Halbalhé nem egy látványos animáció, viszont tartalmilag eléggé ott van a szeren. Az alapfelállás szerint két jámbor vízilény kalandjainak szurkolhatunk, akiknek életét az emberi kapzsiság és felelőtlenség veszélyezteti. Tanmese, mert a személyes szálakon túl hangsúlyosan megjelenik fajunk természetgyilkos hozzáállásának következménye, a számunkra talán kevésbé érzékelhető tengerfenék kizsákmányolása és szennyezése. Ha csak egyetlen környezettudatos animációt szeretnél megmutatni a csemetéknek, ez legyen az!

Illusztráció: pinterest

Orrszarvúak végveszélyben (ismeretterjesztő dokumentumfilm)

Mintegy két éve bukkant fel az interneten az a szörnyen sokkoló kép, amin fegyveresek vigyáznak az egyik ember által kiirtott faj utolsó hímjére. Arról van szó, hogy amit a természet évmilliók alatt tökéletesre hangolt, azt az emberi hiúság, a kicsinyes kapzsiság és az álezoterikus gyógyászattal foglalkozó babonás kuruzslók szövetsége nagyjából pár száz év alatt örökre tönkre tett. Egy szép szarv (fekete)piaci áron 75 ezer dollárt érhet, amit bizonyára (a vélt) potencianövelő hatása még tovább emel. Ez a minden mindegy kapzsiság hamarosan visszaüt majd, de legalább kielégülten élhetjük át a hatodik kihalás végjátékát. Dokumentumfilmünkben Thomas Hildebrandt és csapatának fajmentő kísérletét láthatjuk. Igaz, az orrszarvúak sem köztünk élnek, de szomorú példájuk a ránk váró feladatokra is felhívja a figyelmet.

Az utolsó óra (amerikai feliratos dokumentumfilm, 12+)

Megnyugtató, hogy Hollywood meghatározó figurái, úgy mint Matt Damon vagy éppen a mostani filmünkben is főszerepet vállaló Leonardo DiCaprio oda mernek állni a zöld ügyek mellé. A tömegek valahogy jobban odafigyelnek rájuk, mint az önjelölt bolygó kapitányaira, akik lenézett státuszuk ellenére sokkal többet tesznek értünk, mint gondolnánk. Az utolsó óra összhangban van a fentiekkel, témája az ember fogyasztási kényszeréből fakadó lassú, de biztos önmegfolytás, amit először az élővilág, majd pedig mi magunk is megszenvedünk majd(?).

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Filmek Neked!

Halbalhé

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték (2011)

Orrszarvúak végveszélyben

Színes, magyarul beszélő, ismeretterjesztő film (2011)

A Wall Street farkasa

Színes, magyarul beszélő, amerikai életrajzi dráma (2013)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)